Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τι εννοείς ποια είναι η γνώμη μου για αυτό;

Τι απάντησε εκνευρισμένος σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2022

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τι εννοείς ποια είναι η γνώμη μου για αυτό;

«Ποιος αποφάσισε την αποφυλάκιση του; Το δικαστήριο. Αφού το αποφάσισε το δικαστήριο… Ο άνθρωπος είναι άρρωστος προφανώς και για αυτό έγινε όλο αυτό», τόνισε ο ηθοποιός

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Passport», στην οποία παράβρεθηκε, μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, κάνοντας δηλώσεις. Μέσα από απόσπασμα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», ο ίδιος φανέρωσε τον εκνευρισμό του, όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις γύρω από την δικαστική υπόθεση του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι εννοείς ποια είναι η γνώμη μου για αυτό; Ποιος αποφάσισε την αποφυλάκιση του; Το δικαστήριο. Αφού το αποφάσισε το δικαστήριο… Ο άνθρωπος είναι άρρωστος προφανώς και για αυτό έγινε όλο αυτό».

Όταν δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως θα μιλήσει η δικαιοσύνη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αρκέστηκε να προσθέσει με σαφήνεια πως «ήδη μιλάει».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb