ENTERTAINMENT

Μαρία Σολωμού: «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε εγώ και ο Mente Fuerte»

Η ηθοποιός μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ράπερ κι αναφέρθηκε στους υπόλοιπους έρωτες που έχει ζήσει

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2022
Μαρία Σολωμού: «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε εγώ και ο Mente Fuerte»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής της, αλλά και τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου.

«Σε όλες μου τις σχέσεις, έχω ερωτευτεί τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει. Όλες μου οι σχέσεις ήταν πολύ έντονες», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ένα παιδί, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο. Μου λέει μια μέρα "Μαρία, θα φύγω από το σπίτι". Ήταν σαν να μου έλεγε πως θα αλλάξει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα "είναι μεγάλο το σπίτι, θα μείνουμε εδώ, δεν θέλω να φύγεις"».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχαν δεθεί τόσο πολύ, που αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν παιδί.

Τέλος, αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte. «Δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζετε μία εικόνα δική μου με έναν άλλο άνθρωπο. Φτάνει. Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte, που κάνουμε παρέα», είπε κλείνοντας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 293 / position2: 662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb