ENTERTAINMENT

Ο Ψινάκης αποκαλύπτει για τη Μαρίζα Ρίζου: Τι του είπε στις πρόβες του X Factor που δεν είδαμε

«Δεν με γούσταρε η κοπέλα. Και γιατί να με γουστάρει;»

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2022
Ο Ψινάκης αποκαλύπτει για τη Μαρίζα Ρίζου: Τι του είπε στις πρόβες του X Factor που δεν είδαμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, τον Σάκη Ρουβά, το X Factor και τη Μαρίζα Ρίζου.

«Δεν ζούσα ποτέ στις Φιλιππίνες μόνιμα, πηγαινοερχόμουν για διακοπές. Ήταν εκεί ο αδελφός του μπαμπά μου. Η οικογένειά μου στις Φιλιππίνες ήταν πολύ ευκατάστατη. Είχαν το εργοστάσιο ηλεκτρισμού, τηλεοπτικά κανάλια, τράπεζες και στη συνέχεια έχτισαν ουρανοξύστες. Ο πατέρας μου είχε πάντα χρήματα. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκα. Στα ελληνικά νησιά γνώρισα πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς όταν έρχονταν στην Ελλάδα τους φιλοξενούσαμε», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε στη συνέχεια: «Ένα βράδυ στην Κέρκυρα έτυχε να γνωρίσω τον Σάκη Ρουβά. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω το κέφι μου γιατί όλοι με πίεζαν να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Η συνεργασία με τον Ρουβά κράτησε 17 χρόνια και περάσαμε υπέροχα. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας, αλλά αν μου ζητούσε να τον μανατζάρω τώρα, δεν θα το έκανα».

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε επίσης: «Παλιά για να γράψει κάποιος ένα δημοσίευμα ή για να μην το γράψει, έπρεπε να τον παρακαλέσεις. Τώρα το κάνεις με ένα τηλέφωνο. Έχω πετύχει μια φορά τη Μαντόνα στο σαλέ του Βαλεντίνο στο Γκσταντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν εμφανιζόμασταν με τον Σάκη, έκλειναν οι πόλεις. Όταν τον μύθο δεν τον κρατάς σαν μύθο, όλο αυτό ξεφουσκώνει. Η Μαρινέλλα δεν έχει εξαργυρώσει το μύθο της. Δεν κάνει διαφημίσεις και δεν φωτογραφίζεται συνέχεια. Ήμουν εναντίον του να είμαι σε κριτική επιτροπή, αλλά έτυχε. Πάω γιατί μου κάνει κέφι, δεν πληρώνομαι».

Για τη Μαρίζα Ρίζου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Βασικά δεν ήρθαμε σε κόντρα. Η Μαρίζα Ρίζου είναι λίγο “ξινέγκλω” για τα δικά μου γούστα. Δεν είναι του γούστου μου, ούτε εγώ του δικού της γούστου και μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή. Με το που πήγα μου είπε “δεν θέλω να σας μιλήσω”, στην πρόβα μου το είπε αυτό, όχι στον αέρα. Αυτό είχε ξεκινήσει από πριν. Δεν με γούσταρε η κοπέλα. Και γιατί να με γουστάρει;».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 742 / position2: 1320
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb