Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια του μήνα: Iούλιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2022

Τα ζώδια του μήνα: Iούλιος

Tι μας περιμένει τον επόμενο μήνα;

Κριός

Έχετε επικεντρωθεί στην οργάνωση. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη...

Ταύρος

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το άλλο σας μισό, ή τους φίλους σας. Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Με κάθε ευκαιρία βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε.

Δίδυμος

Είστε τελικά έτοιμοι να βγείτε και να παίξετε το παιχνίδι των ανθρώπων, να εμπλακείτε συναισθηματικά, να ρισκάρετε! Να θυμάστε πως οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ.

Καρκίνος

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.  Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. 

Λέων

Αρπάξτε όλα τα βιβλία σας, δείτε τα πάντα στο Netflix αλλά έπειτα βγείτε έξω να ζήσετε. Αρκετά μείνατε μέσα! Θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.  

Παρθένος

 Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά! Η ερωτική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο έντονη και απαιτεί από σας να αφιερώσετε ακόμη περισσότερο χρόνο θυσιάζοντας έτσι κομμάτι της επαγγελματικής σας ζωής. 

Ζυγός

Αναδιοργάνωση, αυτοβελτίωση, στοχοπροσήλωση και ζεν φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεστε, αφού πρώτα συμμαζέψετε το σπίτι, τη δουλειά σας, το μυαλό σας. Χρειάζεται να βρείτε το κέντρο σας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες.

Σκορπιός

Με κάθε ευκαιρία βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε γιατί δεν πάει άλλο τόση κλεισούρα στη ζωή σας! Αρχίστε να επεξεργάζεστε τις αντιρρήσεις σας στη δουλειά από νωρίς, πριν η επικοινωνία γίνει δύστροπη όσο περνά ο μήνας Κάθε πρόθεση επίλυσης των διαφορών, απαιτεί έμφαση στο να ακούτε τους άλλους και να κατανοείτε το στόχο και το αποτέλεσμα.

Toξότης

Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή. Στα οικονομικά σας κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας αποσυντονίζουν αρκετά την περίοδο αυτή, τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε σειρά και τάξη.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις!  Ο μήνας κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε.

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι πολύ θετικό με σάς - θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ελιχθείτε στις καταστάσεις και θα τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε... Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται, απλά με πολύ αργά βήματα. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα!

Ιχθείς

Μπορείτε να οργανώσετε μαζί με την παρέα σας ένα ταξιδάκι το οποίο θα συσφίξει τις σχέσεις σας και θα σας γεμίσει ενέργεια και χαρά... Οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. 
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb