ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη και τι σημαίνει αυτό για την ερωτική σου ζωή

Μάθε πως μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο έχεις την Αφροδίτη
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη και τι σημαίνει αυτό για την ερωτική σου ζωή
unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ φυσικό να γνωρίζεις το ζώδιό σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης. Πιθανότατα ξέρεις και τον ωροσκόπο σου που εξαρτάται από την ώρα που ήρθες στον κόσμο. Γνωρίζεις όμως σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη και τι σημαίνει αυτό για τα ερωτικά σου;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το τι βρίσκεις αισθητικά ωραίο, τι αναζητάς σε ένα σύντροφο και πώς συμπεριφέρεσαι σε μια σχέση.

Εάν δε ξέρεις ποιο είναι το ζώδιο της Αφροδίτης, μπορείς να βάλεις τις πληροφορίες γέννησής σου σε έναν υπολογιστή αστρολογικού χάρτη και θα σου δείξει που βρίσκονταν οι πλανήτες όταν γεννήθηκες.

Παρακάτω όμως θα μάθεις ανάλογα με το ζώδιο οτιδήποτε αφορά την ερωτική σου ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Κριό σημαίνει ότι είσαι άτομο που κάνεις εύκολα την πρώτη κίνηση και δε φοβάσαι να ανοιχτείς. Σου αρέσουν πολύ τα άτομα με αθλητικό σώμα και υγιεινό τρόπο ζωής. Στις σχέσεις εξωτερικεύεις συχνά ζήλεια και ανταγωνισμό.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σημαίνει ότι σου αρέσουν τα ακριβά δώρα και τα ρομαντικά δείπνα, ενώ προτιμάς τις σταθερές σχέσεις. Ιδανικό ραντεβού για σένα είναι στο σπίτι με Netflix, pizza & chill. Θα ήθελες με το σύντροφό σου να περνάς χρόνο στη φύση κάνοντας πεζοπορία ή κάμπινγκ.

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Δίδυμο σημαίνει ότι έλκεσαι από την ευφυία ενός ατόμου. Ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που είναι το ίδιο περίεργος και αγχώδης με σένα. Δύσκολα επικεντρώνεσαι σε έναν άνθρωπο και αναζητάς συνεχώς νέες περιπέτειες.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σημαίνει ότι είσαι αρκετά ευαίσθητο άτομο στα ερωτικά σου. Νιώθεις άνετα να βρίσκεστε στο δικό σου χώρο, παρά στου άλλου, ενώ είσαι αρκετά δοτικό και συναισθηματικό πλάσμα.

 

Λέων

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σημαίνει ότι σου αρέσει να φροντίζεις το σύντροφό σου, ενώ έλκεσαι από άτομα με χιούμορ και δημιουργικότητα. Σου αρέσει να σου φέρονται σαν βασιλιά/βασίλισσα, αλλά συχνά ζηλεύεις και γίνεσαι κτητικός.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Παρθένο σημαίνει ότι είσαι τελειομανής μέχρι και στις ερωτικές σχέσεις. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που θεωρείς ιδανικό και γι’ αυτό μπορεί να περάσεις πολύ καιρό χωρίς σχέση. Γενικά, υπεραναλύεις και αγχώνεσαι για τα πάντα.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο Ζυγό σημαίνει ότι δίνεις αρκετή σημασία στο στιλ και την εξωτερική εμφάνιση του άλλου. Είσαι μονογαμικός τύπος και απεχθάνεσαι τις συγκρούσεις, αλλά διακρίνεσαι από αναποφασιστικότητα.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σημαίνει ότι μοιάζεις αρκετά σκληρό και απρόσιτο άτομο. Σε αυτούς που θα ανοιχτείς όμως θα αντιληφθούν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είσαι εξαιρετικά πιστός και ειλικρινής.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σημαίνει ότι είσαι αρκετά ντόμπρος και φιλαλήθης με το σύντροφό σου. Σου αρέσουν οι περιπέτειες και δύσκολα δεσμεύεσαι. Προτιμάς να ταξιδεύεις και να περνάς καλά.

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σημαίνει ότι δε σου αρέσει να μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις. Έχεις αρκετά υψηλά στάνταρ και δε το βάζεις κάτω μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις. Έλκεσαι από τους φιλόδοξους και εργατικούς ανθρώπους.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σημαίνει ότι είσαι εγκεφαλικός τύπος και δε σου αρέσουν οι νόρμες. Θέλεις να σε εκτιμούν για τη μοναδικότητά σου, ενώ έλκεσαι από άτομα με έντονο το πολιτικό γίγνεσθαι.

 

Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Ιχθύ σημαίνει ότι ερωτεύεσαι την ιδέα που έχεις χτίσει για κάποιον, παρά την πραγματικότητα. Προτιμάς συντρόφους ομιλητικούς και ανοιχτούς, ενώ βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά στους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
14 / position1: 512 / position2: 801
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb