ENTERTAINMENT

Τζόνι Ντεπ: Συζητάει με την Disney για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» έναντι 301 εκατ.

O Τζόνι Ντεπ, φέρεται να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», μετά την αποχώρησή του από το franchise το 2018.

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2022
Τζόνι Ντεπ: Συζητάει με την Disney για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» έναντι 301 εκατ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής ηθοποιός απολύθηκε το 2018 από το franchise, μετά τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ εναντίον του και είχε δηλώσει πως δεν θα επέστρεφε στον ρόλο του Τζακ Σπάροου, ούτε με «300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά»

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός, πρόκειται να επανέλθει με συμφωνία - μαμούθ των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Πηγές αναφέρουν, ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον ηθοποιό και μάλιστα πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του: «Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε, ότι ακόμα ένα έργο βρίσκεται στα σκαριά: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους "Πειρατές της Καραϊβικής 6”. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 453 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb