Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό συμβούλιο του νησιού

Οι δύο παρέες που έχουν διαμορφωθεί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποχώρηση που ακολουθεί είναι η πιο κρίσιμη μέχρι στιγμής


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2022

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό συμβούλιο του νησιού

Ποιος ή ποια άλλαξε στρατηγική την τελευταία στιγμή και πώς αυτό θα επηρεάσει την ψηφοφορία;

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα του Survivor έφτασε, μιας και πλησιάζει ο μεγάλος τελικός. Έξι παίκτες βρίσκονται στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας απόψε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Το κλίμα που επικρατεί αποτελείται από «αθόρυβες» κινήσεις στρατηγικής, κρυφά… χαρτιά και πολλά σενάρια όσον αφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι δύο παρέες που έχουν διαμορφωθεί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποχώρηση που ακολουθεί είναι η πιο κρίσιμη μέχρι στιγμής, στο φετινό Survivor. Κι αυτό γιατί όποιοι καταφέρουν να διατηρήσουν την πλειοψηφία έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να καθίσουν στις 4 καρέκλες του Ημιτελικού της Αθήνας.

Ο στίβος μάχης κρύβει τεράστια αγωνία και μεγάλες ανατροπές. Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης, αν και υποψήφιοι, μάχονται ώστε να κερδίσουν και να μπορέσουν να προστατέψουν κάποιον συμπαίκτη ή κάποια συμπαίκτριά τους από την ψηφοφορία. Από την άλλη, οι υπόλοιποι 4 παίκτες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να φορέσουν το κολιέ της ασυλίας και να μην δουν το όνομά τους να βγαίνει από την κάλπη.

Μόνος ένας ή μία, όμως, θα τα καταφέρει στο τέλος.

Αργά το βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, κι ενώ όλοι περιμένουν το προφανές, γίνεται μία μεγάλη ανατροπή! Ποιος ή ποια άλλαξε στρατηγική την τελευταία στιγμή και πώς αυτό θα επηρεάσει την ψηφοφορία;

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb