ENTERTAINMENT

Ένα από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά τραγούδια μιλά για κάτι εντελώς διαφορετικό απ`ό,τι νομίζεις

Μια ιστορία απάτης που όμως καταλήγει διαφορετικά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ένα από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά τραγούδια μιλά για κάτι εντελώς διαφορετικό απ`ό,τι νομίζεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eνα ζευγάρι καταλήγει να βγει... ραντεβού στα τυφλά ενώ σκόπευε να απατήσει ο ένας τον άλλον...

Το «Escape (The Piña Colada Song)» ήταν το πιο επιτυχημένο εμπορικά τραγούδι του Holmes. Ήταν στην κορυφή των charts στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κληρονομιά του τραγουδιού παραμένει επίσης μαζί με αυτή του Holmes, καθώς η pop culture το αγαπά ακομη και εξακολουθεί να μεταδίδει το κομμάτι σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και σχεδόν σε κάθε τοπικό μπαρ. 

Εάν είστε απο εκείνους που τραγουδούν ένα τραγούδι παρόλο που έχει απλώς μια πιο αόριστη κατανόηση των στίχων, είναι πιθανό η πλοκή της ιστορίας του τραγουδιού του Rupert Holmes να μη σας έκανε ποτέ αίσθηση. Μιλάμε για το τέλειο καλοκαιρινό τραγούδι που είχε σαρώσει στα charts "The Pina Colada Song".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άντρας διηγείται την ιστορία του - εκείνος, βαριέται τη σχέση του και διαβάζοντας τις αγγελίες με τις "μοναχικές καρδιές" καθώς εκείνη κοιμάται δίπλα του ανακαλύπτει κάτι που τον ενδιαφέρει...

Μια αγγελία τραβάει το μάτι του: μια γυναίκα που δεν λέει το όνομά της, ψάχνει για έναν άντρα που του αρέσουν οι pina coladas, που λατρεύει τη βροχή κ.οκ. Όποιος άντρας πληροί αυτές τις απαιτήσεις, λέει η αγγελία, θα πρέπει να της γράψει για να δραπετεύσουν μαζί.

Ο ήρωάς μας λοιπόν, πηγαίνει να συναντηθεί με την ανώνυμη γυναίκα σε ένα μπαρ που ονομάζεται O'Malley's. Εκεί ανακαλύπτει ότι η μυστηριώδης κυρία ήταν, στην πραγματικότητα, η σύντροφός του!

Έτσι, το νόημα πίσω από αυτούς τους στίχους γίνεται αρκετά λυτρωτικό. Οι δύο χαρακτήρες στο "Escape (The Piña Colada Song)" μαθαίνουν ότι στην πραγματικότητα έχουν περισσότερα κοινά από ό,τι νόμιζαν. Τότε αρχίζουν να μαθαίνουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον από την αρχή....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 458 / position2: 879
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb