Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Ποιοι celebrities τάσσονται κατά της απόφασης των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταστήσει τις αμβλώσεις παράνομες σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, πυροδότησε φόβο και οργή σε ολόκληρη την Αμερική.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2022

Ποιοι celebrities τάσσονται κατά της απόφασης των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Διασημότητες, όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Χάρι Στάιλς, αντέδρασαν έντονα, με τρόμο και οργή απέναντι στην απόφαση των Αμερικανών βουλευτών, να καταστήσουν παράνομη την άμβλωση σε περιοχές των ΗΠΑ.

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν τη στιγμή, που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ψήφισε να ανατρέψει την απόφαση του 1973, που καθιστούσε τις αμβλώσεις νόμιμες στην Αμερική. Με την νέα απόφαση, γυναίκες στις ΗΠΑ, θα διώκονται ποινικά σε περίπτωση, που αποφασίσουν να κάνουν έκτρωση.

Αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ και όχι μόνο, έχουν υψώσει τις φωνές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση. Παράλληλα, οι περισσότεροι εκφράζουν φόβο και άγχος απέναντι στο μέλλον, για το τι θα σημαίνει αυτό για τις ελευθερίες των γυναικών, για την υγεία και την ασφάλεια, όσων επιθυμούν να τερματίσουν μια εγκυμοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τέιλορ Σουίφτ δηλώνει τρομοκρατημένη, που η άμβλωση έχει απαγορευτεί σε μέρη της Αμερικής. Γράφοντας στο Twitter, η 32χρονη τραγουδίστρια σχολίασε: «Είμαι απολύτως τρομοκρατημένη που βρισκόμαστε εδώ, που μετά από τόσες δεκαετίες αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών στο σώμα τους, αυτή η απόφαση μας απογυμνώνει».

[ΠΗΓΗ]× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb