ENTERTAINMENT

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης

Ο πρώην Bachelor μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη στιγμή που πήγε να χάσει τον πατέρα του και αποκάλυψε πως είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 24, 2022
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, νωρίτερα σήμερα, όπου εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την πρώην σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love It», ο πρώτος Bachelor, Ο πρώην Bachelor μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη στιγμή που πήγε να χάσει τον πατέρα του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με πρώην σύντροφό του.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο ίδιος είπε αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 441 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb