Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θα τα βρουν σκούρα στο γραφείο αυτή την εβδομάδα

Ποιοι θα έχουν εντάσεις και στρες στη δουλειά;

AstroGirl
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2022

Αυτά τα 3 ζώδια θα τα βρουν σκούρα στο γραφείο αυτή την εβδομάδα
unsplash

Μπορεί πλέον λόγω της συνεχούς ηλιοφάνειας που φτιάχνει τη διάθεση, να ξεκινάς την εβδομάδα σου και να πηγαίνεις στη δουλειά με περισσότερο κέφι, αλλά δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο.

Αυτή την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, οι πλανήτες δε θα είναι ευνοϊκοί με 3 ζώδια , τα οποία θα τα βρουν … σκούρα στη δουλειά και θα έρθουν αντιμέτωποι με νεύρα, εντάσεις, άγχος και κλάματα. Ποια είναι αυτά;

Λέων

Ο –κατά τα άλλα- ψύχραιμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση- Λέων θα περάσει μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά. Ο λόγος; Ένας έντονος διαπληκτισμός με συνάδελφο θα κάνει την ατμόσφαιρα τεταμένη για αρκετές ημέρες και το κλίμα στο γραφείο θα παραμείνει ψυχρό. Ως γνωστόν, ένα Λιοντάρι διαθέτει αρχηγικές τάσεις και πάντα θέλει να έχει δίκιο και σε αυτή την περίπτωση, ο συνάδελφος δε θα το αντέξει.

Συμβουλή: Βάλε νερό στο κρασί σου και κάνε εσύ το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων!

Παρθένος

Για τον Παρθένο η φράση «ησυχία, τάξις και ασφάλεια» είναι το παν, αυτές τις μέρες όμως δε θα το πετύχει και η ηρεμία του θα ταραχτεί. Ο απροσδόκητος φόρτος εργασίας σε συνδυασμό με τις άδειες του καλοκαιριού, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στο γραφείο κι αυτό τον τελειομανή Παρθένο, τον σκοτώνeι!

Συμβουλή: Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις.  Είναι πολύ πιο παραγωγικό να κάνεις λιγότερα πράγματα αλλά απόλυτα σωστά. Όπως πάντα άλλωστε! 

Τοξότης

Ο Τοξότης με το άγχος και το στρες δεν έχει πολλά κοινά, αυτή την εβδομάδα όμως θα έρθει για τα καλά αντιμέτωπος μαζί τους.  Μεγάλη πίεση, νέα project, νέοι συνάδελφοι και deadlines που κοντοζυγώνουν θα τον φέρουν στα όριά του. Αυτό βέβαια δε θα κρατήσει πολύ, αλλά θα είναι αρκετό για να τον βγάλει από την βολή του και να του δημιουργήσει έντονο στρεσάρισμα και αρκετά νεύρα.

Συμβουλή: Πριν αρχίσεις τα χάπια, δοκίμασε να πας για τρέξιμο μετά τη δουλειά. Πιες πολύ νερό. Φάε φρούτα. Κοιμήσου νωρίς!
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb