ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους αυτό το ΣΚ

Ενώ θα πάρουν κάποια σημαντικά μαθήματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποια ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους αυτό το ΣΚ
@olivecooke

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα τρία αυτά ζώδια θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους ανακαλύπτοντας κιόλας αλλαγές, μικρές λεπτομέρειες που αλλάζουν τις συνθήκες τους και γιατί όχι, θα αναθεωρήσουν και κάποια πράγματα

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνεις σε μια πιο ήσυχη εποχή, Κριέ, αλλά σίγουρα θα σου κάνει καλό. Ως το κύριο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, τείνετε να είστε απίστευτα προσανατολισμένοι στη δράση, αλλά καθώς η εποχή του Καρκίνου ξεκίνησε ήδη στις 21 Ιουνίου, θα κληθείτε να σκεφτείτε πώς νιώθετε, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφτείτε συγγενείς ή να αφιερώσετε χρόνο επιμελώντας έναν ασφαλέστερο, πιο ήρεμο χώρο μέσα στο σπίτι σας, καθώς και να σκεφτείτε τι πραγματικά σας φέρνει συναισθηματική γαλήνη. Εφόσον είστε πάντα εν κινήσει, το σπίτι πρέπει να είναι ένα μέρος μοναξιάς, και αν δεν είναι, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσαρμογές.

Σκορπιός

Το θερινό ηλιοστάσιο θα δώσει μεγάλη έμφαση στον ένατο οίκο των ταξιδιών, της σοφίας και της γνώσης, στρέφοντας την προσοχή σας στο πώς αποκτάτε συναισθηματική άνεση και ασφάλεια μέσω των συστημάτων πεποιθήσεών σας. Οργανώνετε διακοπές ή έχετε φύγει ήδη; Ως ζώδιο του νερού, τα συναισθήματά σας πολλές φορές τείνουν να πρωτοστατούν, αλλά η εποχή του Καρκίνου θα σας υπενθυμίσει ότι το πώς φροντίζετε αυτά τα συναισθήματα είναι σημαντικό. Μέσα από τις πνευματικές σας αναζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα βρείτε παρηγοριά τώρα, οπότε φροντίστε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο πώς φροντίζετε τον εαυτό σας σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αιγόκερως 

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος ταξίδεψε ως τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, φωτίζοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή είναι μια περίοδος που η προσοχή σας στρέφεται προς τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια; Ως το ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στους στόχους σας, είναι σημαντικό οι σχέσεις σας να νιώθουν σαν στο σπίτι σας, οπότε καθώς ξεκινά η εποχή του Καρκίνου, φροντίστε να γέρνετε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας. Είναι στη ζωή σας για να σας υποστηρίζουν, επομένως δεν χρειάζεται να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να είστε ευάλωτοι μαζί τους. Αν όχι, πρέπει να φύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 2234 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb