CELEBS

Τα Mad VMA «εξαφανίζουν» Light και Snik

Άμεση αντίδραση στα χτεσινά επεισόδια

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2022
Τα Mad VMA «εξαφανίζουν» Light και Snik

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άμεση και ουσιαστική ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα απαράδεκτα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik αμαυρώνοντας μια μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Με σκληρή ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«Όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει» καταλήγουν οι ίδιοι.

Mad Video Music Awards: καταδικάζουν έμπρακτα τη βία!
Η επίσημη ανακοίνωση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 92 εβδομάδες
MAD VMA 2022: Το Twitter απαιτεί «Cancel Trappers»
Οι χρήστες του Twitter κατακεραύνωσαν τους trapper
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 475 / position2: 974
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb