Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Κάποια ζώδια θα ερωτευτούν σφόδρα αυτό το καλοκαίρι

Καρατσεκαρισμένο από τα άστρα

AstroGirl
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 22, 2022

Κάποια ζώδια θα ερωτευτούν σφόδρα αυτό το καλοκαίρι

Σκεφτείτε: μεγαλύτερες μέρες, μικρότερες νύχτες, χρόνος διακοπών — πολλές ευκαιρίες να ερωτευτείτε. Αυτή είναι ίσως η πιο ξέγνοιαστη εποχή από όλες, και ενώ το καλοκαίρι μπορεί να μην αισθάνεσαι ακριβώς όπως όταν ήσασταν παιδί, υπάρχουν ακόμα τόσες πολλές διασκεδαστικές περιπέτειες να περιμένουμε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Παρά το γεγονός ότι είναι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σας ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσάς, Καρκίνε. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας.

Καλείστε να μάθετε πώς να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες τώρα, οπότε γύρω από την πανσέληνο φροντίστε να αξιολογήσετε πώς σας εξυπηρετούν οι σχέσεις σας, όχι μόνο το αντίστροφο. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιαουαρίου)

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο. 

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι υπάρχει ακριβώς μέσα από την πανοπλία σας. Αφήστε αυτό το καλοκαίρι να είναι μια περίοδος όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι και να ερωτευτείτε!

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πέμπτο οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, αν και μπορεί μια σχέση να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι της γνωριμίας με κάποιον νέο χωρίς καμία προσδοκία. Ως ζώδιο του νερού, αναζητάτε συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σας με τους άλλους και τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ, σίγουρα θα είστε σε θέση να εμπλακείτε περισσότερο συναισθηματικά.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb