ΜΑΛΛΙΑ

5 κουρέματα για τετράγωνο σχήμα προσώπου σύμφωνα με τους celebrity haistylists

Πάρε ιδέες για το επόμενο κούρεμα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 κουρέματα για τετράγωνο σχήμα προσώπου σύμφωνα με τους celebrity haistylists

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις αυτό το σχήμα προσώπου, σίγουρα θα σου δώσουμε ιδέες.

Έχεις τετράγωνο σχήμα προσώπου, με γωνίες. Αναζητάς ποιο είναι επιτέλους αυτό το κούρεμα που θα κάνεις. Φυσικά, όποιο σου αρέσει πάνω σου, δεν το συζητάμε. Ωστόσο, αν απλώς είσαι ανοιχτή και αναζητάς ιδέες για να τις συζητήσεις με τον κομμωτή σου, συγκεντρώσαμε μερικές. 

Επειδή πολλές celebrities έχουν αυτό το σχήμα προσώπου, όπως η Hailey Bieber, η Margot Robbie και η Zendaya, ίσως σου δώσουν έμπνευση. Οι celebrity hairstylists, δίνουν μερικές συμβουλές για το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου και τα κουρέματα που είναι ιδανικά, σύμφωνα με αυτούς. 

5 κουρέματα για τετράγωνο σχήμα προσώπου σύμφωνα με τους celebrity haistylists:

Long Bob

Η Hailey Bieber, είχε για αρκετό καιρό αυτό το κούρεμα. Το long bob, έχει γίνει μεγάλο hit στις celebrities και όχι μόνο.

Shag

Αν ένα κούρεμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον την προηγούμενη χρονιά, αυτό ήταν το shag. Οι μύτες και η ανάλαφρη αίσθηση που δίνει στα μαλλιά, ταιριάζουν πολύ με το τετράγωνο πρόσωπο.

Ατημέλητες αφέλειες

Κάτι ανάμεσα σε αφέλειες, curtain bangs και φράντζα, δημιουργούν ένα ωραίο κάδρο για το πρόσωπο. Στα θετικά, είναι πιο εύκολο το styling τους, γιατί είναι πιο ανέμελες.

Layers

Τα layers σε μακριά μαλλιά, είναι πολύ καλύτερα από το μονοκόμματο κούρεμα. Όπως κατάλαβες, γενικότερα, αναδεικνύουν το πρόσωπο. 

Pixie Cut

Το pixie cut και ειδικότερα το σγουρό, θα δώσουν άλλο αέρα στο πρόσωπό σου, αν θέλεις να κόψεις πολύ κοντά τα μαλλιά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 822 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb