
Η 22χρονη καλλονή γεννήθηκε στην Κροατία, παίζει ποδόσφαιρο στην Γκρασχόπερς, αλλά έγινε γνωστή για τις σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, όπου έχει 620.000 ακόλουθους
Το όνομα της είναι Άννα Μαρία Μάρκοβιτς και γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο όμορφο Σπλιτ της Κροατίας.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα 14 της χρόνια και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα έχοντας ως όνειρο να αγωνιστεί στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Η Μάρκοβιτς ξέρει καλά τη θέση της επιθετικού αλλά ξεχωρίζει για την εξωτερική της εμφάνιση.
Σε κάθε εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδου "σκοράρει" και πολλά ΜΜΕ στην Ευρώπη την έχουν αποκαλέσει ως την πιο "σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου". Οι ακόλουθοι της στο Instagram αυξάνουν συνεχώς και έχει ξεπεράσει τους 620.000!
Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας και σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς της Ζυρίχης. Αγαπημένος της ποδοσφαιριστής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ εκτιμά ιδιαίτερα και τον Λούκα Μόντριτς.