Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Megan Fox: To fashion trend που απεχθάνεται και πολλές γυναίκες συμφωνούν

Αν ήταν στο χέρι της δεν θα το ξαναβλέπαμε

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2022

Megan Fox: To fashion trend που απεχθάνεται και πολλές γυναίκες συμφωνούν
@meganfox

H Megan Fox δεν θέλει να ξαναδεί αυτό το fashion trend.

Η Megan Fox, είναι η αγαπημένη πολλών millenials. Φυσικά, αυτή η γενιά, έχει ζήσει τα 90s-00s και τα trends τους. Μια τάση του 2000 που ήταν huge τότε, είναι τα χαμηλοκάβαλα τζιν. Έρχεται εδώ η Megan, λοιπόν και λέει τις σκέψεις της.

Οι τάσεις αυτών των δεκαετιών επιστρέφουν, όπως βλέπουμε και στις fashion weeks. Η super mini χαμηλοκάβαλη Miu Miu denim φούστα έχει γίνει ανάρπαστη. Τα χαμηλοκάβαλα τζιν ξανακάνουν την παρουσία τους αισθητή, χωρίς ανταπόκριση από μια πλειοψηφία γυναικών. 

Η Megan Fox, “μίλησε στις καρδιές τους”, όταν δήλωσε στο Refinery29, ότι αν περνούσε από το χέρι της, δεν θα επέστρεφαν ποτέ. Δεν είναι βολικά, ειδικότερα αν τα φοράς όλη μέρα και σε πιέζουν. Εδώ θα συμφωνήσουμε κι εμείς. 

Μίλησε για τη δεύτερη συνεργασία της με την Boohoo, και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Σκέφτιμαι την ιδέα του να είναι χαρούμενες και παιχνιδιάρικες οι γυναίκες και αυτό είναι κάτι που το βιώνουν όταν ντύνονται με τα ρούχα. Εκεί δεν χωράνε τα χαμηλοκάβαλα τζιν”.
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb