CELEB STYLE

5 Hollywood celebrities που ορκίζονται ότι δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική

Θέλουν να μεγαλώσουν φυσικά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 Hollywood celebrities που ορκίζονται ότι δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή για τις γυναίκες στο Hollywood είναι σκληρή στο θέμα της ομορφιάς.

Ηθοποιοί μεγάλου βεληνεκούς, οδηγούνται προς τον δρόμο των πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να δείχνουν “νέες για πάντα”. Ωστόσο, υπάρχουν ηθοποιοί που τονίζουν ξανά και ξανά, ότι δεν έχουν κάνει κάποια επέμβαση, fillers, ή οτιδήποτε παρεμβατικό. Προσπαθούν να μεγαλώσουν και να φαίνονται οι εκφράσεις του προσώπου τους όπως λένε και οι ίδιες.

Δες τις 5 celebrities που ορκίζονται ότι δεν έχουν κάνει πλαστική:

Kate Winslet

Η Kate Winslet, είχε δηλώσει το 2011 στην Telegraph, ότι δεν θα υποκύψει στην πίεση μιας επέμβασης. Σύμφωνα με την ίδια, όλο αυτό αντιτίθεται στον τρόπο που μεγάλωσε και στις αρχές της. Προτιμά την φυσική ομορφιά και επειδή είναι ηθοποιός, δεν θέλει να χάσει και να “παγώσει” τις εκφράσεις του προσώπου της.

Julia Roberts

Η Julia Roberts, όταν είχε κλείσει τα 40, μίλησε στο Elle και ισχυρίστηκε ότι δεν ενδιαφερόταν για τις πλαστικές επεμβάσεις, γιατί ήθελε να μπορούν να δουν τα παιδιά της, τις εκφράσεις του προσώπου της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Είναι ατυχές που ζούμε σε αυτήν την δυσμορφική κοινωνία, όπου οι γυναίκες δεν δίνουν στους εαυτούς τους την ευκαιρία να δουν πως θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία”.

Meryl Streep

Μετά από πάνω από 20 υποψηφιότητες και 3 βραβεία Oscar, η Meryl Streep είναι ένας θρύλος του Holywood. Ενώ έχει περάσει τα 70, μοιάζει να μην έχει αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της. Θεωρεί ότι το να μεγαλώνεις είναι δώρο.

Salma Hayek

Μέσα στα χρόνια που είναι διάσημη, έχει φημολογηθεί ότι έχει κάνει πλαστικές και έχει βάλει fillers. Ωστόσο, είπε στο InStyle, ότι δείλιασε τελευταία στιγμή να το κάνει, γιατί φοβάται πολύ τις βελόνες. Αργότερα, επιβεβαίωσε ξανά ότι δεν έχει κάποια παρέμβαση στο προσωπό της. 

Diane Keaton

Το 2012, η Diane Keaton, είχε δηλώσει στο People ότι αγκαλιάζει τα πάντα που αφορούν στην ηλικία της, ακόμα και το χρώμα των μαλλιών. Σύμφωνα με την ίδια, θέλει να ταιριάζουν τα χέρια με το πρόσωπο. Δε μπορεί να φαίνεται το πρόσωπο τόσο διαφορετικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb