ENTERTAINMENT

Επεισοδιακός ο γάμος της Britney: Ο πρώην σύζυγος της εισέβαλε στον γάμο της

Ο πρώτος της σύζυγος με τον οποίο η τραγουδίστρια έμεινε παντρεμένη για 55 ώρες ήθελε να της καταστρέψει τη μέρα

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2022
Επεισοδιακός ο γάμος της Britney: Ο πρώην σύζυγος της εισέβαλε στον γάμο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή της Britney Spears συνεχίζει να είναι ταραχώδης και επεισοδιακή ακόμα και την ημέρα του γάμου της με τον Sam.

Η τραγουδίστρια είδε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της να κηλιδώνεται όταν ο πρώην και σύζυγός της Jason Alexander θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο πρώτος σύζυγος της Britney, μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης στο γάμο στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της Spears.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Ο 40χρονος λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί

Η σύλληψη του είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία.

Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Alexander είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Spears αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Alexander στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή.

«Ο Jason Alexander τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura για την άμεση ανταπόκριση και την καλή δουλειά τους», δήλωσε ο Rosengart, στο TMZ.

Ένας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που ο Αλεξάντερ συνελήφθη από την ασφάλεια και καθηλώθηκε στο έδαφος.

Ο Alexander από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Britney τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».

Ο Alexander και η Spears ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Στο 10λεπτο live βίντεο στο Instagram, ο Alexander φαίνεται να σκαρφαλώνει έναν φράχτη στην περίμετρο της ιδιοκτησίας της Spears, καθώς καταγράφει τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 287 / position2: 639
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb