ENTERTAINMENT

Η Carré Otis ήταν ένα από τα ωραιότερα supermodels: Τι κάνει σήμερα;

Στη δεκαετία του 1980, μεσουρανούσε στα περιοδικά
Από το NEWSROOM
Η Carré Otis ήταν ένα από τα ωραιότερα supermodels: Τι κάνει σήμερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δεκαετία του 1980, η Carré Otis ήταν ένα supermodel που εμφανιζόταν στα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών μόδας, περπατούσε σε επιδείξεις πασαρέλας και πόζαρε για μεγάλες μάρκες σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Έπαιξε επίσης σε μερικές ταινίες, μεταξύ των οποίων και με τον διάσημο πρώην σύζυγό της. Τώρα, η Otis εξακολουθεί να ασχολείται με τον κόσμο του μόντελινγκ αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Η Otis έγινε γνωστή τη δεκαετία του '80 και συνέχισε το μόντελινγκ για τα επόμενα χρόνια. Εμφανίστηκε σε εξώφυλλα περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων των Vogue, Glamour και Elle, και έκανε μοντέλο για μάρκες, όπως οι Guess, Calvin Klein και Revlon, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο Model Alliance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχει επίσης παίξει σε μερικές ταινίες. Το 1989 πρωταγωνίστησε στο Wild Orchid με τον πρώην πλέον σύζυγό της Mickey Rourke. Συμμετείχε επίσης στις ταινίες Exit in Red (1996), Simon Says (2000) και Under Heavy Firε (2001).

Η 53χρονη υπέστη κακοποίηση κατά τη διάρκεια της θητείας της ως έφηβη και νεαρή στη βιομηχανία της μόδας και, τα τελευταία χρόνια, έχει μιλήσει για τη δική της ιστορία και υποστήριξε άλλους επιζώντες.

Mάλιστα πριν δυο χρόνια κατέθεσε μήνυση κατά του Gerald Marie (πρώην μάνατζερ του Elite Modelling Agency) στο πλαίσιο του νόμου Child Victims Act της Νέας Υόρκης, ο οποίος επιτρέπει σε θύματα κακοποίησης να μηνύουν τους φερόμενους δράστες των εγκλημάτων σε βάρος τους όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από το περιστατικό. Ισχυρίζεται ότι τη βίασe πολλαπλές φορές, ενώ την «προωθούσε» επίσης σε «άλλους πλούσιους άντρες σε όλη την Ευρώπη». «Ήταν εμφανές ότι αν δεν υπέκυπτα, θα έχανα τη δουλειά μου» είπε στους NYTimes η Otis.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Maris 🦢 (@astrostellamaris)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 405 / position2: 898
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb