ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς φέρεται το κάθε ζώδιο στις ερωτικές του σχέσεις

Τι έχει να σου προσφέρει το κάθε ζώδιο
AstroGirl
Πώς φέρεται το κάθε ζώδιο στις ερωτικές του σχέσεις
@entre_dois

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τον κόσμο των ραντεβού και του ρομαντισμού, κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο προσέγγισης των σχέσεων. 

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Κριό είναι πάντα μια παθιασμένη εμπειρία, καθώς αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του σeξ, και αυτό φέρνει στους Κριούς μια ακαταμάχητη γοητεία. Η βραδιά θα είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι, καθώς τους αρέσει να ζουν τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ραντεβού με έναν Ταύρο είναι πάντα αξέχαστο - ειδικά επειδή αυτό το ζώδιο είναι ένα από τα πιο αισθησιακά και ρομαντικά στον κόσμο. Κυβερνούνται από την Αφροδίτη, έλκονται από την ομορφιά, και ως ζώδιο της Γης, τείνουν επίσης να είναι εξαιρετικά καλοί εραστές. Τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς και η σταθερότητα και οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Το να βρεις έναν Ταύρο σημαίνει ότι έχεις γνωρίσει έναν από τους πιο πιστούς συντρόφους για να σταθεί στο πλευρό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Δίδυμο είναι πάντα ένα rollercoaster. Αυτό το ζώδιο, που κυβερνάται από τον Ερμή και αποτελείται από το στοιχείο του αέρα, είναι πάντα έτοιμο για νέους ορίζοντες και περιπέτειες! Τίποτα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο μετά από αυτούς, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, κοινωνικές δεσμεύσεις και νέα ταξίδια όπου μπορείτε να μάθετε για τη ζωή και ο ένας τον άλλον. Οι Δίδυμοι λαχταρούν τον ενθουσιασμό και το πάθος - και μπορεί να είναι αρκετά αυθόρμητοι τόσο στον έρωτα όσο και στο σeξ. Προετοιμαστείτε για μια σχέση γεμάτη γέλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Καρκίνο είναι μια από τις πιο γλυκές εμπειρίες γιατί έχετε βρει κάποιον που θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φροντίσει, να σας προστατεύσει και να σας λατρέψει. Αυτά τα ζώδια του Νερού είναι βαθιά ευαίσθητα και με ενσυναίσθηση, πράγμα που σημαίνει ότι μια σχέση μαζί τους θα είναι πολύ ωραία. Επίσης, επειδή οι Καρκίνοι είναι τόσο ζεστοί, αισθησιακοί και πιστοί, έχετε βρει κάποιον που πραγματικά θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε.

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Το να βγαίνεις ραντεβού με έναν Λέοντα είναι σαν να σου δίνουν το ρόλο του συμπρωταγωνιστή σε μια blockbuster ταινία - είστε και οι δύο αρχηγοί στο κέντρο της ζωής σας. Αυτή η σχέση είναι πάντα ρομαντική, αισθησιακή και περιπετειώδης, καθώς ο Λέων είναι ένας καλός εραστής. Αυτός ο ενθουσιασμός για την οικειότητα, το σeξ και τη γνωριμία θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε γιατί το να είστε σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Το να βγαίνεις ραντεβού με έναν Παρθένο είναι σαν να έχεις έναν σταθερό βράχο στον οποίο μπορείς να βασιστείς – ό,τι κι αν γίνει. Οι Παρθένοι, που κυβερνώνται από τον Ερμή είναι αφοσιωμένοι, περιποιητικοί και πιστοί εραστές. Φέρνουν ένα πνευματικό πλεονέκτημα στις σχέσεις τους, πρόθυμοι να συνομιλήσουν, να συνδεθούν και να μάθουν για τη ζωή και ο ένας τον άλλον. Οι Παρθένοι είναι επίσης ένα από τα πιο χαρισματικά ζώδια, πρόθυμοι να ευχαριστήσουν, να στηρίξουν και να εξυπηρετήσουν τους συντρόφους τους.

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Το να βγαίνεις ραντεβού με έναν Ζυγό είναι μια υπέροχη εμπειρία - οι Ζυγοί, εστιασμένοι στη συνεργασία και στις σχέσεις τους, κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του ρομαντισμού, και είναι ζεστοί, περιποιητικοί, διακριτικοί και πολύ καλοί ακροατές. Είναι επίσης αρκετά κοινωνικοί και γοητευτικοί, κάτι που εγγυάται ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Τοξότη είναι πάντα μια εμπειρία που σου ανοίγει τα μάτια, καθώς καταλήγεις πάντα έτοιμος για μια αυθόρμητη νέα περιπέτεια. Οι Τοξότες λαχταρούν την αδρεναλίνη, το πάθος και τα νέα ταξίδια, πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε δίπλα τους, πρόκειται να μάθετε τόσα πολλά για τη ζωή, τον κόσμο, τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό εγγυάται ότι η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια, φέρνοντάς σας πάντα ευκαιρίες να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να διασκεδάσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι Σκορπιοί ξέρουν τι θέλουν και αυτό ισχύει και στην αγάπη και τις σχέσεις. Περιμένετε από τον Σκορπιό να κυνηγήσει τον εραστή του ατελείωτα και έντονα, κυνηγώντας αυτόν που επιθυμούν μέχρι τα πέρατα της γης. Αυτοί οι εραστές είναι οξυδερκείς, αφοσιωμένοι και πιστοί, πέρα από το ότι είναι σeξι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Αιγόκερω είναι μια υπέροχη εμπειρία γιατί έχετε βρει κάποιον που απολαμβάνει τη σχέση, αλλά θα σας βοηθήσει γενικώς να αναπτυχθείτε! Είτε μπαίνουν στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν να καθοδηγήσουν την καριέρα σας, την κοινωνική σας ζωή ή απλώς τις διασκεδαστικές εμπειρίες που θα θέλατε να προγραμματίσετε για το Σαββατοκύριακο, οι Αιγόκεροι ελκύονται από τη δομή και τη σταθερότητα. Αυτό τους κάνει έναν από τους πιο πιστούς εραστές του ζωδιακού κύκλου, που δεν έλκονται συχνά από το δράμα ή το απρόβλεπτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Υδροχόο είναι σαν να βρίσκεις έναν φίλο που σου υπόσχεται νέες εμπειρίες, περιπέτειες και ευκαιρίες για να εξερευνήσεις νέους κόσμους. Οι Υδροχόοι δίνουν μεγάλη αξία στην προσωπική τους ζωή, ειδικά στην κοινότητα και τις φιλίες τους, κάτι που κάνει το ραντεβού τους συχνά μια συναρπαστική εμπειρία! Σίγουρα θα επεκτείνετε το δίκτυό σας, θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα απολαύσετε τη διαδικασία της ανθρώπινης σύνδεσης. 

ΙΧΘΥΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Το ραντεβού με έναν Ιχθύ είναι συχνά αρκετά μαγικό, καθώς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια στη Γη. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε μια βαθιά μοναδική εμπειρία με έναν Ιχθύ. Επίσης, ως ζώδιο του Νερού, εκτιμούν περισσότερο την καρδιά και τα συναισθήματά τους και θα σας ενθαρρύνουν να ανοίξετε επίσης βαθιά επίπεδα ανθρώπινης σύνδεσης. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι δυο σας αγκαλιάζετε πιο καλλιτεχνικούς και εμπνευσμένους τρόπους να κοιτάτε τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 186 / position2: 535
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb