ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα ζώδια που θα καλοπεράσουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Κι ας πέρασαν δύσκολες μέρες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζώδια που θα καλοπεράσουν αυτό το Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κι αν είχατε δύσκολη εβδομάδα, οι μέρες θα γίνουν καλύτερες

Κριός

Κριοί, πρέπει να χαλαρώσετε λίγο τους κανόνες σας για την αγάπη. Υπάρχουν στιγμές που τα στεγανά σας, σας εμποδίζουν αυτό που θέλετε να νιώσετε. Και σήμερα, μπορεί να αποφασίσετε ότι δε χρειάζεται να υπάρχουν κανόνες στη σχέση σας και το Σαββατοκύριακο να περάσετε αξέχαστα!

Καρκίνος

Το θέμα είναι πως χρειάζεστε κάποιον να σας ακούσει και να κατανοήσει τι λετε πέρα από τα λόγια. Μπορεί να το βρείτε σε ένα άτομο που θέλετε να γνωρίσετε. Να είστε ανοιχτοί στο να ρισκάρετε όταν έρθει η στιγμή - και αυτή η στιγμή μάλλον θα είναι αυτό το ΣΚ!

Παρθένος

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα χαλαρώνετε - κι αυτό σημαίνει πως βγαίνετε παραπάνω και γνωρίζετε κόσμο. Σχέσεις, όπου αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ως ίσοι, είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά έχετε αυτό που επιθυμούσατε και αναζητούσατε είναι στη γωνία.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας είναι εκεί για σας με τρόπους που δεν περιμένατε ποτέ και αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ουσιαστικές σχέσεις. Μετά από έναν χωρισμό, η αγάπη και η υποστήριξή τους είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της θεραπείας, και σύντομα, από αυτό το ΣΚ θα δείτε τη ζωή να σας χαμογελά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb