Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Όχι τηλεόραση, όχι ταινίες, όχι μουσική: Η TikToker που διηγείται τη ζωή της σε μια αίρεση

Η Εlisabeth Ηunter περιγράφει απίστευτες στιγμές της προηγούμενης καθημερινότητάς της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2022

Όχι τηλεόραση, όχι ταινίες, όχι μουσική: Η TikToker που διηγείται τη ζωή της σε μια αίρεση

Μια 28χρονη γυναίκα που μεγάλωσε σε μια αίρεση μοιράζεται την ιστορία της στο TikTok.

Η Εlisabeth Ηunter μεγάλωσε με τους θετούς γονείς της στο Τέξας σε μια αίρεση.

Το σχολείο στο οποίο πήγαινε εστίαζε στην κατήχηση με διδασκαλίες που βασίζονται σε συντηρητικές χριστιανικές αρχές, μερικές από τις οποίες μπορούν να εκληφθούν ως ακραίες. Στο TikTok και στο Instagram της, η Hunter εξηγεί τους αυστηρούς κανόνες με τους οποίους μεγάλωσε και πώς τελικά συνειδητοποίησε ότι η οικογένειά της ήταν μέρος αυτού που λέει ότι είναι μια ακραία αίρεση.

Η Hunter εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς της γονείς όταν ήταν 3 ετών και πέρασε αρκετά χρόνια σε διαφορετικές, ανάδοχες οικογένειες. Μόλις οι τελευταίοι ανάδοχοι γονείς την υιοθέτησαν σε ηλικία 9 ετών, τη μεγάλωσαν με αυστηρούς περιορισμους.

«Ό,τι έλεγε ο μπαμπάς σου ήταν απόλυτος νόμος και έπρεπε να κάνεις ό,τι ήθελε εκείνος, αλλιώς δεν υπάκουες τον ίδιο τον Θεό», εξήγησε σε ένα βίντεο.

«Δεν υπήρχε τηλεόραση στο σπίτι μας. Δεν μας επιτρεπόταν να παρακολουθούμε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν μας επιτρεπόταν να ακούσουμε καμία σύγχρονη ή μη χριστιανική μουσική. Δεν μου επιτρεπόταν να κόψω τα μαλλιά μου. Δεν μου επέτρεπαν να φορέσω μακιγιάζ».

Η Hunter είχε επίσης ρητή εντολη να μη φοράει ποτέ T-shirt με φράσεις ή λέξεις τυπωμένες πάνω τους, επειδή η μητέρα της ένιωθε ότι τραβούσαν την προσοχή στο σώμα της. Είπε επίσης ότι δεν μπορούσε να φορέσει τίποτα πράσινο, απλά επειδή στον πατέρα της δεν άρεσε το χρώμα αυτό.

Σε ένα βίντεο, η ίδια απαριθμεί τα βιβλία που της απαγόρευσαν να διαβάσει, συμπεριλαμβανομένου του «Bridge to Terabithia» (έχει τη λέξη «κόλαση») και της συλλογής βιβλίων «Meet Felicity».

@thatlizhunter I'm about to get a lot more questions but I TRIED #exfundie #theduggars #exvangelical #homeschoolalum #cultsurvivor ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David SnellΠερισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb