Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Βανδή‑Μπισμπίκης: Το καυτό φιλί στο στόμα από την πίστα

Η πιο τρυφερή αφιέρωσή της, γεμάτη νόημα


Δημοσίευση ΜΑΙ 28, 2022

Βανδή‑Μπισμπίκης: Το καυτό φιλί στο στόμα από την πίστα

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή για να την απολαύσει στο πρόγραμμά της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.Και χθες το βράδυ ο ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό της συντρόφου του για να τη στηρίξει για ακόμα μία φορά.

Και εκείνος, δεν σταμάτησε να την κοιτάει στα μάτια και να την καμαρώνει ενώ εκέινη του χάιδευε με λατρεία τα μαλλιά. Στο τέλος της ερμηνείας της, εκείνη έσκυψε και του χάρισε ένα καυτό φιλί, λέγοντας από μικροφώνου: «Μου επιτρέπετε, ε; Είναι η αγάπη μου εδώ».

Πλέον, έχοντας δοκιμάσει τη σχέση τους για παραπάνω από έναν χρόνο, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι σίγουροι για τα συναισθήματα που μοιράζονται και δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να τα καταπιέζουν ή να τα κρύβουν.

Εκφράζονται δημοσίως, δεν κρύβουν την ευτυχία που μοιράζονται και με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν ο ένας στον άλλον πόσο αγαπιούνται.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb