Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η ατάκα της Φαίης Σκορδά πάγωσε τους πάντες στο πλατό

Πάγωσαν όλοι στο Πρωινό


Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2022

Η ατάκα της Φαίης Σκορδά πάγωσε τους πάντες στο πλατό

Η ατάκα που είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε της κουβέντας, έφερε παγωμένα χαμόγελα σε όλους...

Μια απρόσμενη ατάκα είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, στο φινάλε της κουβέντας της με τον Χάρη Ρώμα. Η φράση που είπε η παρουσιάστρια πυροδοτεί εκ νέου τα σενάρια για τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Θα έρθω στην αρχή της σεζόν για να φέρω γούρι στην αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά», εκείνη χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας να χαμογελά διάπλατα και κοιτώντας μια την κάμερα και μια τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με τη σειρά του γελούσε νευρικά.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Φαίη και ο Γιώργος ζητούν επίμονα από τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν να κάνουν ξεχωριστές εκπομπές, σπάζοντας την ζώνη.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb