ENTERTAINMENT

Ποινική δίωξη κατά του Kevin Spacey για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

Για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης μεταξύ 2005 και 2013 διώκεται ο Kevin Spacey

Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2022
Ποινική δίωξη κατά του Kevin Spacey για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Kevin Spacey για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

Η Rosemary Ainslie, επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών».

Για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης μεταξύ 2005 και 2013 διώκεται ο Kevin Spacey

«Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι προκάλεσε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σeξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Kevin Spacey είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Ο Kevin Spacey, που είναι 62 ετών, διώκεται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών μεταξύ 2005 και 2013 στο Λονδίνο και στο Gloucestershire. Έχουν υπάρξει κι άλλες κατηγορίες εναντίον του στο παρελθόν, ωστόσο δεν καταδικάστηκε ποτέ.

Ο Kevin Spacey είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες και βραβευμένες ταινίες, όπως οι «Συνήθεις Ύποπτοι», «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» και «Seven». Επίσης, πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix, «House of Cards». Στο παρελθόν, έπειτα από κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση εναντίον του ηθοποιού, το Netflix τον απέλυσε από το House of Cards.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 378 / position2: 739
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb