ENTERTAINMENT

Η τρίλεπτη κατάθεση της Kate Moss άδειασε την Amber Heard και αποθεώθηκε από το Twitter

«Ήρθε να σώσει τον Johnny Depp 25 χρόνια μετά»

Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2022
Η τρίλεπτη κατάθεση της Kate Moss άδειασε την Amber Heard και αποθεώθηκε από το Twitter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kate Moss είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην πολύκροτη δίκη, που απασχολεί εδώ και εβδομάδες τα διεθνή πρωτοσέλιδα, ανάμεσα στον Johnny Depp και την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, την οποία ο ηθοποιός κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το σούπερ μόντελ, που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Johnny Depp, κλήθηκε να καταθέσει, μετά την αναφορά της Amber Heard στο πρόσωπό της και για την ακρίβεια, στις φήμες που ήθελαν τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» να έχει σπρώξει τη Moss από τις σκάλες όταν ήταν ζευγάρι. 

Η υπεράσπιση του ηθοποιού «πανηγύρισε» όταν άκουσε τη Heard να αναφέρεται στην Kate Moss, γιατί ήθελαν εδώ και καιρό να κληθεί να καταθέσει αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό εξαιτίας της σχέσης τους και επειδή θεωρείτο άσχετο με την εκδικαζόμενη υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη, η Kate Moss κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη Depp-Heard, μέσω βιντεοσύνδεσης και μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να «αδειάσει» την Amber Heard και να… λατρευτεί στο Twitter όχι μόνο για τα όσα είπε αλλά και για τη… φωνή της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γνωστό super model αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Johnny Depp την έριξε από τις σκάλες -όπως υποστήριξε κατά την κατάθεσή της η Amber Heard- και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

«Ήμασταν στην Τζαμάικα διακοπές, φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι βγήκε πριν από μένα. Προηγουμένως έριχνε καταιγίδα και γλίστρησα βγαίνοντας, χτύπησα την πλάτη μου και ούρλιαζα επειδή δεν είχα καταλάβει τι έγινε και πονούσα πολύ. Ήρθε τρέχοντας να με βοηθήσει και με κουβάλησε πάνω στο δωμάτιο και μου έφερε γιατρό» είπε στην κατάθεσή της η Kate Moss.

Η κατάθεσή της έγινε γρήγορα viral στο Twitter, όπου οι χρήστες την αποθέωσαν που «έσωσε» τον Johnny Depp σχεδόν 25 χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους και σχολίασαν τη «σύντομη αλλά γλυκιά και εύστοχη εμφάνισή της στο δικαστήριο».

«Η κατάθεση της Kate Moss ήταν αναμφισβήτητα η πιο σύντομη και αποτελεσματική ever» σχολίασε κάποιος χρήστης του Τwitter.

Εκτός από την ίδια την Kate Moss, σταρ στο Twitter έγινε και η… φωνή της, με πολλούς χρήστης να σχολιάζουν ότι ίσως την ακούνε για πρώτη φορά!

Αφηγούμενος το περιστατικό στις διακοπές του με την Kate Moss, ο Johnny Depp είπε από την πλευρά του: «Πολύ απλά ήμασταν στην Τζαμάικα. Εγώ έφυγα από το μπανγκαλόου μας περίπου τρία λεπτά πριν από εκείνη. Στεκόμουν έξω και ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Θυμάμαι να βλέπω την Κέιτ να βγαίνει από την πόρτα και υπήρχαν τρία μικρά ξύλινα σκαλοπάτια. Γλίστρησε, “έφυγαν” τα πόδια της και προσγειώθηκε με τη μέση της. Φαινόταν ότι υπέφερε, πονούσε και έκλαιγε. Έτρεξα και την άρπαξα για να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά. Αυτό ήταν όλο. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάποια φήμη ότι εγώ την είχα σπρώξει από τις σκάλες μέχρι που το ανέφερε στην κατάθεσή της η κυρία Heard».

Ο Johnny Depp και η Kate Moss ήταν ζευγάρι από το 1994 μέχρι το 1997 και αργότερα, ο ηθοποιός είπε ότι «έφταιγε η νιότη και η ηλιθιότητα του» για τον χωρισμό τους και ότι άφηνε τη δουλειά να μπει ανάμεσά τους.

Πριν από την Kate Moss, οι δικηγόροι της Amber Heard κάλεσαν την Ellen Barkin, με την οποία ο Johnny Depp είχε επίσης σχέση τη δεκαετία του 1990, για να καταθέσει. Η Barkin τον αποκάλεσε «χειριστικό» και «ζηλιάρη», εξιστορώντας ένα περιστατικό στο Λας Βέγκας στο οποίο, όπως είπε, ο Johnny Depp πέταξε ένα μπουκάλι κρασί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη αφορά στη μήνυση του Johnny Depp σε βάρος της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο γνώμης που αυτή έγραψε το 2018 στην Washington Post και έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Αν και δεν κατονόμαζε τον Johnny Depp, εκείνος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 551 / position2: 1061
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb