Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική ανάρτησή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη

Ο σεφ ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2022

Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική ανάρτησή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη

Οι κριτές του MasterChef, εκτός από συνεργάτες, φαίνεται να είναι και πολύ καλοί φίλοι. H πρόσφατη ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά έρχεται να επιβεβαιώσει την όμορφη χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, η οποία είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει χαμογελαστός, δίπλα στους συνεργάτες και φίλους του. Ο Πάνος Ιωαννίδης επίσης φωτογραφήθηκε, έχοντας ένα εξίσου πλατύ χαμόγελο.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος στο γέλιο του και αυτό ήταν που σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Η ζωή είναι μικρή. Να χαμογελάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Είτε έχετε (αριστερά-μέση) είτε δεν έχετε δόντια (δεξιά)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb