ENTERTAINMENT

Αυτές οι διάσημες είναι ακόμα πιο cool στην πραγματική τους ζωή

Έχουν πολύ ωραίες προσωπικότητες και θέλουν να βοηθούν τους άλλους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτές οι διάσημες είναι ακόμα πιο cool στην πραγματική τους ζωή
Photo via 247 News Agency

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμμετέχοντας σε έναν εξαντλητικό ποδηλατικό αγώνα μόλις 6 μήνες μετά από μια γέννα, πιάνοντας εγκληματίες και σώζοντας τις μέλισσες από την εξαφάνιση, αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα από πράγματα που οι αγαπημένες μας διάσημες κυρίες έχουν κάνει στο παρελθόν.

Σήμερα λοιπόν, θέλουμε να σας πούμε μερικά άγνωστα πράγματα για τη ζωή κάποιων αστέρων και να σας δείξουμε πόσο cool είναι πραγματικά.

Η Adele επισκέφτηκε μια 12χρονη θαυμάστρια που ήταν άρρωστη πριν από τη συναυλία της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η 12χρονη Rebecca ήταν πολύ αδύναμη για να επισκεφτεί τις συναυλίες του τραγουδιστή, οπότε η μητέρα της αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στην Adele ζητώντας της να επισκεφτεί το κορίτσι. Παρόλο που η Adele είχε έναν μάνατζερ να απαντά στις επιστολές, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα έως ότου η ίδια η τραγουδίστρια είδε το μήνυμα. Αμέσως μετά, επισκέφτηκε το κορίτσι πριν από τη συναυλία της, κάνοντας το όνειρο της Rebecca πραγματικότητα.

Η Sharon Stone επέστρεψε στο κολέγιο και πήρε πτυχίο σε ηλικία 58 ετών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Σε ηλικία 43 ετών, η ηθοποιός έπαθε εγκεφαλικό και οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν την πίστεψαν καν στην αρχή, νομίζοντας ότι έπαιζε. Ήθελαν να την στείλουν σπίτι. Μόνο η έρευνα του εγκεφάλου έδειξε πόσο σοβαρά ήταν πραγματικά τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για 3 χρόνια, η Sharon Stone δεν μπορούσε να γράψει ούτε το όνομά της, είχε προβλήματα ακοής και όρασης και ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και πήρε τον γιο τους. Αλλά η Στόουν αποδείχθηκε δυνατός άνθρωπος – έμαθε να μιλάει, να γράφει και να διαβάζει ξανά, ανέκτησε την επιμέλεια του γιου της και μάλιστα κέρδισε πτυχίο κολεγίου σε ηλικία 58 ετών.

Η Jennifer Lopez πήρε μέρος σε τρίαθλο μόλις 6 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το 2008, η τραγουδίστρια απέδειξε ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα παίρνοντας μέρος σε έναν διαγωνισμό που κάλυπτε κολύμπι 0,5 μιλίων, ποδηλασία 18 μιλίων και διαδρομή τρεξίματος 4 μιλίων. Στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε και ο Μάθιου ΜακΚόναχι.

Η Λόπεζ ήλπιζε ότι η προετοιμασία για τον αγώνα με προπονητή θα βοηθούσε το σώμα της να επανέλθει σε φόρμα. Όταν βγήκε από το νερό, αποδείχθηκε ότι κάποια από τα ρούχα που χρειαζόταν για να συνεχίσει τον διαγωνισμό είχαν φύγει. Άλλοι συμμετέχοντες της δάνεισαν ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το τρίαθλο σε 2 ώρες και 23 λεπτά.

Η Selena Gomez έχει 7 παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η Selena Gomez έχει 7 παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες σε διάστημα 3 ετών. Έχει τους μεγαλύτερους ακόλουθους στο Twitter μεταξύ γυναικών ηθοποιών. Είναι επίσης στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και έχει 3 δίσκους αφού κέρδισε διάφορα Kids’ Choice Awards.

Η Lady Gaga λαμβάνει πολλά βραβεία και κάνει μεγάλες δωρεές

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sephora (@sephora)

Το 2010, η Lady Gaga αποφάσισε να δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισε για μια παράσταση στους ανθρώπους στην Αϊτή που υπέφεραν από φυσικές καταστροφές. Το ποσό ξεπέρασε τις 500.000 δολάρια. Αλλά δεν είναι μόνο ευγενική και γενναιόδωρη, αλλά και πολύ ταλαντούχα. Για το A Star Is Born (2018), πήρε Όσκαρ, Γκράμι, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA, και έγινε η πρώτη γυναίκα που πήρε όλα αυτά τα βραβεία την ίδια χρονιά.

Η Angelina Jolie κάλυψε το σώμα της με μέλισσες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Το 2021, η Angelina Jolie κάλυψε το σώμα της με μέλισσες, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων στο πρόβλημα της εξαφάνισής τους και να βοηθήσει 50 γυναίκες μελισσοκόμους να βρουν δουλειά σε αποθεματικά. Στην ηθοποιό απαγορεύτηκε να κάνει ντους 3 ημέρες πριν, επειδή οποιαδήποτε περίεργη μυρωδιά στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του σαμπουάν, θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στις μέλισσες. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, το σώμα του αστεριού καλύφθηκε με μια φερομόνη για να προσελκύσει τις μέλισσες. Ολόκληρο το γύρισμα κράτησε 18 λεπτά και ευτυχώς ούτε μια μέλισσα δεν τσίμπησε την Τζολί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 411 / position2: 5091
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb