Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Μάρκος Σεφερλής: Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες

«Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται»


Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2022

Μάρκος Σεφερλής: Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες

Στις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τη σάτιρά του αναφέρεται ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του τονίζοντας «δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ και το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί απόψε Τρίτη (24/5).

Ο κωμικός αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του ενώ παράλληλα μιλάει για το πώς εμπνεύστηκε τον ρόλο της Χαρίκλειας, της πρωταγωνίστριας της πολυσυζητημένης σειράς του «Super Mummy» ενώ απαντά σε όλους όσους τον κατηγορούν ότι είναι σεξιστής και ρατσιστής.

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθείς να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου» επισημαίνει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο YouTube»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Άμα δείτε τα βιντεάκια μου στο YouTube το κάθε ένα έχει 8 εκατομμύρια, 10 εκατομμύρια. Στο σύνολο έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο YouTube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί» συμπληρώνει.

«Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία» τονίζει ο Μάρκος Σεφερλής.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb