ENTERTAINMENT

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Γονυπετής στην Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα της, μετά την αποφυλάκισή της

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης

Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2022
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Γονυπετής στην Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα της, μετά την αποφυλάκισή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μοντέλο επισκέφθηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας λίγες μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Στην Τήνο βρέθηκε μετά την αποφυλάκισή της η Έλενα Πολυχρονοπούλου, προκειμένου να επισκεφθεί τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης, και πρόσφατα υπέβαλε αίτημα αντικατάστασης των περιοριστικών όρων, το οποίο έγινε δεκτό με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστήριζε πως καμία σχέση δεν έχει με τις ναρκωτικές ουσίες και πως παγιδεύτηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τώρα, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1, η Έλενα Πολυχρονοπούλου ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν υπό κράτηση. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η πρώην παίκτρια του Power of Love επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής, όπως συνηθίζουν πολλοί πιστοί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 294 / position2: 861
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb