MAKEUP

TikTok: Το επικίνδυνο makeup tip με πλαστική μεμβράνη από την κουζίνα

Ένα παράξενο tip που είδαμε στο TikTok
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
TikTok: Το επικίνδυνο makeup tip με πλαστική μεμβράνη από την κουζίνα
@yazicole

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα ένα tip στο TikTok που μπορεί να είναι ακόμα και επικίνδυνο.

Πραγματικά, παρακολουθώντας τα videos στο TikTok, μπορείς να βρεις tips για τα πάντα. Ειδικότερα, όσον αφορά στο skincare, αλλά κυρίως στο μακιγιάζ, υπάρχουν άπειρα. Πολλά από αυτά, είναι απλά τρικς, χρήσιμα και εύκολα. Άλλα δεν τα συστήνουν οι ειδικοί, οι δερματολόγοι και οι μακιγιέζ.

Το τρικ με την πλαστική μεμβράνη

Πρόσφατα είδαμε ένα hack, όπου απαιτεί τη χρήση της πλαστικής μεμβράνης από την κουζίνα. Οι TikTokers παίρνουν μεμβράνη, την βάζουν στο πρόσωπο, και απλώνουν εκεί πάνω το μακιγιάζ, κραγιόν, concealer, bronzer, σε υγρή μορφή. Δεν τα κάνουν blend και την τοποθετούν πάνω στο πρόσωπο ώστε να εφαρμοστούν τα προϊόντα πάνω του. Στη συνέχεια, τα διορθώνουν και τα απλώνουν με πινέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yazi Cole (@yazicole)

Η TikToker Yazi Cole, όπως και άλλες, λένε, μάλιστα, ότι δε μπορούν να αναπνεύσουν με τη μεμβράνη στο πρόσωπο. Επομένως, πρόκειται για επικίνδυνο tip. Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί θεωρείται τόσο χρήσιμο, αφού δεν γλιτώνεις χρόνο και κόπο από το μακιγιάζ.

Επιπλέον, δεν θεωρείται και καθόλου καλό για το περιβάλλον, αφού πρέπει να σπαταληθεί ποσότητα πλαστικού χωρίς λόγο. Καλύτερα να κάνουμε το μακιγιάζ μας με τον παραδοσιακό τρόπο, λοιπόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 100 εβδομάδες
Το tip με τη βαζελίνη στις βλεφαρίδες που έγινε trend στο TikTok
Ακόμα ένα τρικ που μας βάζει σε σκέψεις
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 3005 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb