Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα ζώδια που ζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά, σε περίπτωση που φέρεσαι με ανασφάλεια;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2022

Τα ζώδια που ζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση
Φωτογραφία από τον χρήστη Anete Lusina στο Pexels

Αυτά τα ζώδια θέλουν να βλέπουν συνέχεια πόσο αρεστά είναι και πόσο όλοι οι υπόλοιποι τα θαυμάζουν. Θέλουν συνεχώς να είναι το επίκεντρο της κουβέντας και όλοι να τα λούζουν με κομπλιμέντα, ακόμα και αν δεν δείχνουν πόσο τα ενδιαφέρει αυτό παραγματικά. Αν ζητάς και εσύ συνεχώς την επιβεβαίωση από τους άλλους, τότε ίσως ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια.

Καρκίνος

Είναι που είναι κλαψιάρης γενικά, αν δεν του δίνεις επιβεβαίωση για τα πάντα, τότε η σχέση σας θα έχει για αυτόν γερά θεμέλια και δε νιώθει εμπιστοσύνη. Τα τραύματα του παρελθόντος, τον κάνουν καχύποπτο και έχει μάθει να μην είναι σίγουρος για κανέναν.

Παρθένος

Θέλει συνεχώς στήριξη και επιβράβευση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα λάθη του σαν μαθήματα και να προχωρήσει. Έχει την τάση να αμφιβάλλει συνεχώς για τον εαυτό του και είναι ανασφαλής, ενώ η επιβεβαίωση από τα δικά του πρόσωπα, τον γεμίζει δυναμισμό και σιγουριά.

Αιγόκερως

Μπορεί να δείχνει δυναμικός και συγκροτημένος, είναι όμως αρκετά ευάλωτος και θέλει πάντα έναν καλό λόγο για να συνεχίσει. Κάποιες φορές μάλιστα, δεν του αρκεί απλώς να λάβει εύσημα για μια πράξη του, αλλά και να δει ότι αυτή είχε θετικό αντίκτυπο. Επειδή φοβάται ότι θα τον θεωρήσουν βαρετό και μονόχνοτο, θέλει να ξέρει ότι οι αμφιβολίες για τον εαυτό του να μην είναι αληθινές.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb