Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2022

Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

Για την επιστροφή της στο GNTM αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά, ενώ εξέφρασε και την απορία της για τις αιχμές που άφησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη δική της αποχώρηση.

«Με το STAR έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» και συνέχισε:

«Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb