Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα ζώδια προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους

Είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί προκειμένου να κερδίσουν όσα θέλουν

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2022

Αυτά τα ζώδια προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους
Φωτογραφία από τον χρήστη ELEVATE στο Pexels

Μπορεί να φαίνονται γλυκούλικα και πάντα εκεί για να ακούσουν και να συμπαρασταθούν στον άλλον, πολλές φορές όμως ίσως απλώς προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους δικούς τους λόγους. Τα παρακάτω ζώδια, δεν το έχουν σε τίποτα να δείξούν ότι και καλά ενδιαφέρονται για εσένα, χωρίς να το εννοούν πραγματικά, για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Δίδυμος

Θέλει τον σεβασμό και την στήριξη των ανθρώπων που είναι δίπλα του, να βλέπει ότι τον ακούν όταν τους χρειάζεται. Το ίδιο υπόσχεται να κάνει για εκείνους, με τη μόνη διαφορά ότι ο Δίδυμος θα το κάνει μόνο για τους πολύ στενούς του φίλους, οι οποίοι είναι ελάχιστοι. Αν δεν είσαι κοντά με έναν Δίδυμο, μην περιμένεις και πολλά. Θα κάνει ότι σε ακούει όταν λες τα δικά σου, αλλά το μυαλό του θα είναι άλλου.

Παρθένος

Αν σε θεωρεί αντίπαλο, τότε ίσως ακούσει τα θέματα σου, όμως γίνεται πολύ επικριτική και ειρωνική, ειδικά αν διαφωνείς μαζί του. Ο Παρθένος θέλει να είναι πάντα πρώτο σε όλα, για αυτό θα μειώσει όλους τους άλλους. Θα δείξει ότι νοιάζεται για εσένα, μόνο αν έχει να κερδίσει κάτι από αυτό, ειδάλλως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε λεπτό.

Τοξότης

Θέλει να δείχνει πάντα κεφάτος και θετικός, όμως αυτό δεν είναι εύκολο. Συχνά ξενερώνει με τον εαυτό του που δεν τα προλαβαίνει όλα, αλλά γενικά δε νοιάζεται πραγματικά για τους άλλους. Προσποιείται ότι ακούει, αλλά στην ουσία περιμένει πότε θα τελειώσει η κουβέντα, μιας και απεχθάνεται να ασχολείται με όσα δεν τον αφορούν.
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb