CELEBS

Σοφία Λεοντίτση κατά Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες… τόση έπαρση πια»

Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2022
Σοφία Λεοντίτση κατά Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε για πρώτη φορά την ανάρτηση που έκανε η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα για τη σχέση τους, κάτι που δεν είδε με καλό μάτι η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε τι απάντησε στο μακροσκελές κείμενό της η Σοφία Λεοντίτση

Η τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν στο ίδιο My Style Rocks με το μοντέλο, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, όπου τα «έβαλε» με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ύστερα από τις δηλώσεις της. 

Παιδιά έχω πάρα πολλές δουλειές και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα χι ψι άτομα που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» είπε η Παναγιώταρου από το My Style Rocks, τη Φάρμα, το Just the 2 of Us για τη ΜΑΝΑ ενός παιδιού που έθιξε απλά με αξιοπρεπή τρόπο τη λάθος προβολή μας σχέσης όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά… και στην προκείμενη το δικό της παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσείς λοιπόν αυτά τα άτομα τα έχετε κάνει κάτι με το να τα ακολουθείτε και τους έχετε δώσει το δικαίωμα να νιώθουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί άνθρωποι που ήρθαν από το χωριό τους με σκοπό να γίνουν απλά αναγνωρίσιμοι. Προφανώς επειδή θέλω και εγώ να πάρω δημοσιότητα από τις βαριές σου πλάτες, για αυτό σχολιάζω τώρα αυτό που δημόσια λες και εκτίθεσαι, διότι δεν χωράει μάλλον στο δικό σας το μυαλό ότι όταν ακούτε κάτι αρνητικό ή σχολιάζεστε αρνητικά μπορεί απλά και να μην αρέσετε… όλοι όσοι σας θίξουν είναι γιατί τους λείπει η δημοσιότητα.

Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα, ακούγοντας να μιλάει κάποιος έτσι και να μη σέβεται έναν τόσο ιερό άνθρωπο όπως είναι η μητέρα ενός παιδιού… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες» είπε η Σοφία Λεοντίτση κατά της  Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happ

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 381 / position2: 958
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb