Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω «ρίξει πόρτα» στον Nick Cave

Δηλώση που αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση


Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2022

Ρένος Χαραλαμπίδης:  Έχω «ρίξει πόρτα» στον Nick Cave

Η απίστευτη ιστορία από τη δεκαετία του 1990, όταν ο ηθοποιός εργαζόταν στην πόρτα ενός μαγαζιού και ο μεγάλος πλέον ροκ σταρ, ήταν πελάτης»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με τον Νικ Κέιβ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και ταξίδεψε τον χρόνο στην δεκαετία του ’90, όταν ακόμη εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί. Τότε ήταν που έριξε… πόρτα στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη.

Είπε συγκεκριμένα: «Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, ήμουν στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι τύπους… φρικιά ήταν! Θυμάμαι είχε έρθει ο Nick Cave με ένα κοστούμι με άσπρη ρίγα, λέω «από τα κλαρίνα ήρθαν αυτοί;». Εμείς τότε δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα. Δεν είχαμε δει κάποιον ροκ σταρ να βγαίνει με κοστούμι ριγέ. Και τους βλέπω να είναι λιώμα, τους ρωτάω “που πάτε ρε παλικάρια; Τι γίνεται εδώ πέρα;”. Ήταν κάπως μεθυσμένοι και δεν πήρα το ρίσκο να τους βάλω μέσα.

Μου λέει, “είμαι ο Νικ Κέιβ”. Μου λένε και από το μαγαζί, “διώξ’ τους” και τους διώξαμε. Μετά από δύο χρόνια, όμως, έκανε μεγάλο μπαμ ο Νικ Κέιβ και ξαναήρθε στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά τον βάλαμε πανηγυρικά πια μέσα στο μαγαζί. Σαν ροκ σταρ».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb