Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Κώστας Τσουρός: Από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση;

«Η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος


Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2022

Κώστας Τσουρός: Από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση;

Τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα, στάθηκε στο γεγονός ότι η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη θα ήθελε, όπως είπε στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι» να παρουσιάσει μια εκπομπή με ένα δικό της κόνσεπτ.

Όταν προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα», το απόσπασμα από τη συνέντευξή της, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι "εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό "να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;» και πρόσθεσε ότι:

«Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω "παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν "αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb