Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν, πήραν διαζύγιο και όμως δεν βρέθηκαν ποτέ

Η πρώτη νύφη του Zoom έγινε πλέον και η... πρώτη διαζευγμένη από το Zoom

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2022

Γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν, πήραν διαζύγιο και όμως δεν βρέθηκαν ποτέ

Η Βρετανίδα Ayse Reeves, 26 ετών, αποκάλυψε ότι χώρισε από τον Αμερικανό σύζυγό της Darrin Martin, 24 ετών, τρεις μήνες μετά τον γάμο της μέσω webcam, και ακόμη δεν έχουν συναντηθεί προσωπικά.

«Προσπάθησα ξανά να κάνω τα πράγματα να λειτουργήσουν καθώς δεν ήθελα να είμαι μια γυναίκα 26 ετών με διαζύγιο (!!), αλλά δεν μπορούσα να τον εμπιστευτώ», αποκάλυψε η Ayse στη Sun την Τρίτη, κατηγορώντας τον εξ αποστάσεως σύζυγό της ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. «Δεν ήταν το τέλος του παραμυθιού που ήλπιζα».

Η Ayse και ο Darrin, ένας εργάτης σε εργοστάσιο με έδρα το Ντιτρόιτ, συνδέθηκαν για πρώτη φορά μέσω Διαδικτύου τον Ιούλιο του 2020, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας COVID-19.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μιας ομάδας στο Facebook που συνδέει άτομα από όλο τον κόσμο και οι δυο τους σύντομα πέρασαν από την ανταλλαγή μηνυμάτων στη συνομιλία μέσω βίντεο. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Darrin ζήτησε επίσημα από την Ayse να γίνει η κοπέλα του. 

Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν εν μέσω της πανδημίας, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συναντηθεί προσωπικά.

Αλλά ο έρωτάς τους έγινε μόνο πιο δυνατός, με τoν.... Darrin να γονατίζει μέσω βίντεο τον Ιούλιο του 2021 για να κάνει πρόταση γάμου στην Ayse.

Με τις ευλογίες των οικογενειών τους, επωφελήθηκαν από έναν νέο νόμο στη Γιούτα που νομιμοποιεί τις διεθνείς εικονικές γαμήλιες τελετές και παντρεύτηκαν μέσω του Zoom στις 19 Αυγούστου. 

Ωστόσο, η χαρά της κράτησε λίγο, με τη νεόνυμφη να γίνεται καχύποπτη με τον σύζυγό της λίγες εβδομάδες μετά τον εικονικό τους γάμο.

«Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όποτε τον ρωτούσα αρνιόταν ότι συνέβαινε κάτι», είπε. «Τότε θυμήθηκα πως μου είχε πει για μια πρώην σύντροφό του, τη Liz. Και, αφού ήρθα σε επαφή μαζί της, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook λέγοντας: "Ναι, κοιμάμαι με τον άντρα σου και είμαστε μαζί"».

«Ξέρω ότι θα συναντήσω κάποιον που είναι κατάλληλος για μένα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι σίγουρα στο Ηνωμένο Βασίλειο», υποσχέθηκε. «Δεν θα ξαναβρεθώ με κανέναν διαδικτυακά».
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb