ENTERTAINMENT

Νίκος Βουρλιώτης: Έχουμε χωρίσει έναν χρόνο και μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

O Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη παντρεύτηκαν το 2011 στο Ψυχικό. Η κόρη τους γεννήθηκε το 2017

Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2022
Νίκος Βουρλιώτης: Έχουμε χωρίσει έναν χρόνο και μένουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του Ολγα Καρπαθάκη αποκαλύπτοντας πως εξακολουθούν να μένουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.

«Έχουμε χωρίσει περίπου έναν χρόνο. Όλοι μαζί μένουμε στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα. Όλα ξεκινούν από το πόσο σέβεσαι τον άλλον στην απόφαση που έχει πάρει. Η βάση είναι ότι και οι δυο μας θεωρούμε ότι είμαστε οικογένεια, δεν χωρίζεις ποτέ από έναν σύντροφο. Αυτή η διαδρομή σε συνδέει για πάντα. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συζητήσω, η κόρη μας είναι μικρή και δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω στην τηλεόραση. Η Δέσποινα μπορεί να καταλάβει τα πάντα» τόνισε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη παντρεύτηκαν το 2011 στο Ψυχικό. Η κόρη τους γεννήθηκε το 2017. Η είδηση για τον χωρισμό τους, μετά από 10 χρόνια γάμου, έγινε γνωστή στις αρχές του έτους.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», έχει δηλώσει για τον χωρισμό του ο Νίκος Βουρλιώτης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 264 / position2: 983
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb