ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών με τους συζύγους τους

Και έχει απόλυτο δίκιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μια σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών με τους συζύγους τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σύμβουλος γάμου αποκάλυψε το κορυφαίο παράπονο που ακούει από πελάτες για τους συζύγους τους, ενώ εισήγαγε τις έννοιες της «ενεργητικής» και της «παθητικής ευθύνης».

Μια σύμβουλος γάμου αποκάλυψε το κορυφαίο και πιο συνηθισμένο παράπονο που ακούει για τους άνδρες από τις γυναίκες τους.

Η Corrin Voeller είναι σύμβουλος γάμου, ομιλήτρια και θεραπεύτρια από τη Μινεσότα. Στη δουλειά της, εστιάζει σε ζευγάρια που σκέφτονται να χωρίσουν.

«Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα που ακούω από τις γυναίκες ως παράπονο,  λέγοντας ότι οι σύζυγοί τους περιμένουν να τους πουν τι πρέπει να γίνει», μοιράστηκε η Voeller σε ένα viral βίντεο του TikTok.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ας μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ της ενεργητικής ευθύνης και της παθητικής ευθύνης, ξεκίνησε σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε το 2021, η οποία επανεμφανίστηκε στην εφαρμογή αυτή την εβδομάδα. «Ενεργή ευθύνη θα ήταν να κοιτάτε γύρω από το σπίτι για πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε και να αναλάβετε την ευθύνη για τα πράγματα που πρέπει να συμβούν μέσα στο σπίτι», εξήγησε. Εναλλακτικά, «η παθητική ευθύνη είναι η συμπεριφορά που θεωρητικά θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στο σπίτι, αλλά περιμένετε πάντα κάποιος να σας πει τι πρέπει να γίνει», συνέχισε. 

Η Voeller προκαλεί τους θεατές της να αναρωτηθούν ποιος όρος θα περιέγραφε καλύτερα τη δική τους συμπεριφορά.

Αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες είναι κάποιος «που είναι ενεργά υπεύθυνος για το σπίτι και για τα παιδιά και δεν περιμένει τη γυναίκα τους να τους πει τι να κάνουν», είπε.

@corrinthecounselor Passive Responsibility vs Active Responsibility #relationships #therapy #ThatCloseMessenger #marriage #IDeserveTuitionContest ♬ original sound - Corrin Voeller
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 302 / position2: 672
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb