ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια δεν τρελαίνονται για σeξ

Για κάποιον λόγο, δεν το βρίσκουν και τόσο ενδιαφέρον
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια δεν τρελαίνονται για σeξ
Φωτογραφία από τον χρήστη Deon Black στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είσαι κάποιος που δεν ασχολείται με το σeξ σε κάνει να θεωρείσαι αξιοπερίεργη περίπτωση για πολλούς λόγους. Το πιθανότερο είναι ότι όλα αυτά τα πράγματα που σου λένε είναι καθαρά στερεοτυπικά και βασίζονται στην άγνοια. Αν πιστεύεις ότι το σeξ είναι για τους losers, τότε οι άλλοι θα νομίζουν ότι είσαι είτε αγενής και σνομπ που πιστεύεις ότι είσσαι πνευματικά διαφωτισμένος ή απλά κομπλεξικό άτομο, που δεν μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις, οπότε και βγάζεις κακία.

Κια τώρα ακολουθεί μια αλήθεια για όσους πιστεύουν ότι όσοι είναι μη σeξουαλικοί, είναι έτσι επειδή δεν μπορούν να κάνουν σeξ: Όλοι μπορούν να κάνουν σeξ. Πιθανώς δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο σε ολόκληρο τον κόσμο από το να κάνεις αυτήν την πράξη σήμερα, εξαρτάται μόνο από το τι θέλεις.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που απλά δεν το θέλουν και αυτό δε σημαίνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα ή δεν έχουν επιλογές. Και φυσικά, μπορούμε να αναγάγουμε και αυτήν την επιλογή βάση ζωδίου, μιας και τα ζώδια μας λένε πολλά γαι τις προσωπικότητες μας. Υπάρχουν λοιπόν και ζώδια που δεν είναι τόσο σeξουαλικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα.

Λοιπόν, ποια είναι αυτά τα ζώδια που δεν τους αρέσει το σeξ και θεωρούν υπερεκτιμημένη αυτήν την πράξη;

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σeξ είναι κάτι που πολλοί Δίδυμοι μπορούν να επιλέξουν ή να αρνηθούν. Φυσικά και αγαπούν αυτήν την πράξη όπως και οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος, αλλά όταν πρόκειται να την κάνουν με ουσία, απλώς δεν είναι το νούμερο ένα στοιχείο στην γνωριμία που θέλουν να κάνουν. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δει το σeξ ως μια πράξη που είναι υπερεκτιμημένη, αυτός είναι ο Δίδυμος. Τόσο πολύ, που αν περάσει αυτό το όριο και γίνει το πνευματικό άτομο που του αρέσει να ισχυρίζεται ότι είναι, κυριολεκτικά θα σε κοροϊδέψει για την σeξουαλική σου ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με κάθε ειλικρίνεια, ο Παρθένος δεν ενδιαφέρεται για το πως κάνουν οι άλλοι σeξ, ούτε για το αν το άτομο που βγαίνει είναι καλό σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί ο ίδιος να κάνει ό,τι κάνει, αλλά ούτε θα το βγάλει τούμπανο, ούτε θα κάτσει να το αναφέρει με λεπτομέρειες. Το σeξ είναι ιδιωτική υπόθεση για τον Παρθένο και ιδιωτική θα παραμείνει. Αν το απολαμβάνει, θα το κρατήσει για τον εαυτό του. Στην πραγματικότητα, ο σύντροφός του θα μπορούσε ακόμη και να αναρωτηθεί αν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της πράξης. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, το σeξ δεν είναι ψηλά στη λίστα των όσων κοιτά ένας Παρθένος στους άλλους. Αν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον του, μην μπεις καν στον κόπο να μιλήσεις πολύ για το σeξ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να βυθιστεί ολοκληρωτικά στην πράξη του σeξ και να το έχει σαν μια πλήρη εικόνα στο μυαλό του. Ο Ζυγός είναι ένας αισθησιακός εpαστής, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να θεωρήσει τον εαυτό τους ως σκλάβο του σeξ και της ηδονής. Οι γάμοι δεν κρατούν δεκαετίες λόγω της σeξουαλικής ευχαρίστησης στο μυαλό του Ζυγού, αλλά παραμένουν δυνατοί λόγω του μεγάλου ψυχικού και συναισθηματικού δεσμού. Έτσι, όταν πρόκειται για σeξ, ο Ζυγός θα το πάρει ή θα το αφήσει και πολύ συχνά θα κάνει το δεύτερο αν δεν υπάρχει ο συναισθηματικός δεσμός, καθιστώντας τον ένα από τα ζώδια που δεν του αρέσει το σeξ, αν δεν έχει ουσία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Μπορείς να τον πεις και σνομπ, μιας και ο Τοξότης θα ισχυριστεί με ξεκάθαρο τρόπο ότι το σeξ δεν σημαίνει τίποτα γι 'αυτόν και ότι όποιος πραγματικά το "χρειάζεται" είναι loser. Για άλλη μια φορά, όπως σχεδόν όλα τα ανθρώπινα όντα, θα επιδοθεί στην πράξη αυτή και θα ικανοποιήσει τον εαυτό του, αλλά βαριέται εξαιρετικά γρήγορα με την πράξη και πάντα θα λαχταράει την τόνωση των βαθύτερων δεσμών της σχέσης. Στην ουσία βλέπει το σeξ ως ένα ταξίδι του μυαλού. Μερικές φορές μάλιστα, αυτό το πνευματικό ταξίδι σχετίζεται μόνο με το μυαλό, χωρίς τη σωματική εμπλοκή. Εάν βγαίνεις με έναν Τοξότη, να περιμένεις να μην είναι το σeξ η προτεραιότητα σας. Γιατί για αυτόν είναι «άσχημο» το να ασχολείστε μόνο με αυτό στη σχέση σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 773 / position2: 1302
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb