Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

H Kendall Jenner έγινε viral σε αυτό το βίντεο που προσπαθεί να κόψει ένα... αγγούρι

Πραγματικά, δεν μπορεί να το κάνει!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 13, 2022

H Kendall Jenner έγινε viral σε αυτό το βίντεο που προσπαθεί να κόψει ένα... αγγούρι

Η Kendall Jenner, 26 ετών, δεν μπορεί να κόψει ένα αγγούρι.

Το μοντέλο κορόιδεψε τις ικανότητές της μέσω Twitter την Πέμπτη, αφού οι αποτυχημένες προσπάθειές της στο "The Kardashians" του Hulu έγιναν viral.

«Η Kendall που προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι είναι το πιο τραγικό πράγμα που έχω δει ποτέ», έγραψε ένας θεατής, το οποίο έκανε retweet η ίδια...

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η ιδρυτής της 818 Tequila προσπάθησε αδέξια να κόψει το αγγούρι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα με τη μαμά της, Kris Jenner. «Να είσαι προσεκτική γιατί κόπηκα με το μαχαίρι τις προάλλες», είπε η ανήσυχη μαμά ενώ παρακολουθούσε την Kendall από κοντά.

«Ξέρω, φοβάμαι κάπως», παραδέχτηκε η Kendall, πριν ρωτήσει, «Τα αγγούρια δεν έχουν σπόρους;» Συνέχισε, «Σίγουρα δεν είμαι καλή σε αυτό, γι' αυτό μην με κάνεις ζουμ. Δεν είμαι καθόλου επαγγελματίας». Καθώς τα δάχτυλα της Kendall πλησίαζαν πιο κοντά στη λεπίδα, η μαμά της ανησύχησε αφού έβλεπε πως δεν ήταν το δυνατό της στοιχείο. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb