ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια έχουν χημεία μόνο στο chat

Πίσω από τις οθόνες όλα καλα, από κοντά όμως δεν τους βγαίνει καθόλου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια έχουν χημεία μόνο στο chat
Φωτογραφία από τον χρήστη Artem Podrez στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να τα λένε για ώρες, μέρες και εβδομάδες τέλεια στο chat, όταν όμως ειδωθούν και αρχίσει η δια ζώσης επικοινωνίας τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Δυστυχώς, για αυτά τα ζευγάρια η χημεία υπάρχει μόνο στα λόγια, πίσω από τις οθόνες. Στο από κοντά, δεν τους βγαίνει με την καμία.

Κριός & Ζυγός

Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, όμως αυτό το ζευγάρι δεν το έχει καθόλου με την επικοινωνία δια ζώσης. Ο Ζυγός θέλει να φλερτάρει, να πειράζει τον άλλον και γενικά είναι του χαβαλέ, ενώ ο Κριός θέλει να ξέρει ξεκάθαρα που πάει το πράγμα. Δεν είναι της υπομονής και δεν πρόκειται να χάσει τον χρόνο του με κάποιον που δεν είναι ξεκάθαρος απέναντι του. Ο Ζυγός από την άλλη μπορεί να πιεστεί από αυτό και η έλξη μεταξύ τους θα χαθεί, μόλις καταλάβουν πόσο διαφορετικοί είναι.

Ταύρος & Υδροχόος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Υδροχοός γνωρίζει τους άλλους μέσα από τις κουβέντες, οπότε μπορεί να ενθουσιαστεί αν δει ότι έχει χημεία με κάποιον στο chat. Και ο Ταύρος, μπορεί τον να ιντριγκάρει πολύ, αλλά μόνο από μακριά, γιατί από κοντά θέλει πολύ δουλειά για λειτουργήσει μια σχέση μεταξύ τους. Είναι και τα δυο πολύ πεισματάρικα ζώδια, με τον Ταύρο να θέλει να ζει στο εδώ και τώρα της πραγματικότητας και τον Υδροχοό να είναι πιο χαλαρός και με μια πνευματική προσέγγιση που ο πρώτος δεν αντιλαμβάνεται. Ο online εθουσιασμός, θα φύγει μόλις οι δυο τους συναντηθούν.

Καρκίνος & Καρκίνος

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται το ιδανικό ζευγάρι, μιας και οι δυο τους είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και θέλουν την ασφάλεια. Και ενώ το έχουν με το chat, από κοντά δεν τα πάνε και πολύ καλά. Ο ρομαντισμός τους θα φύγει εξαιτίας της βαρετής εpωτικής τους ζωής και της κυκλοθυμίας τους. Περισσότερο θα ταίριαζε ένας Καρκίνος με έναν Σκορπιό, αν λέμε για ζώδια του νερού, γιατί είναι τόσο διαφορετικοί που δε θα βαρεθούν.

Λέων & Ζυγός

Δείχνουν ένα παθιασμένο ζευγάρι από κοντά και υπάρχει έντονη σeξουαλική και συναισθηματική έκφραση μεταξύ τους. Όσο τα κομπλιμέντα στο chat πάνε και έρχονται, τα πράγματα είναι καλά. Όμως, όλα αλλάζουν όταν ο καθένας τους συνειδητοποιεί ότι θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής στη σχέση. Αν δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό, θα προσπαθεί συνέχεια ο ένας να καπελώνει τον άλλο και θα καταλήξουν έτσι περισσότερο αντίπαλοι, παρά σύντροφοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 334 / position2: 869
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb