Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Το tip για αποκτήσεις κι εσύ υγιή μακριά μαλλιά σαν τη Megan Fox

Ένα απλό tip που θα σε βοηθήσει πραγματικά

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2022

Το tip για αποκτήσεις κι εσύ υγιή μακριά μαλλιά σαν τη Megan Fox
@meganfox

Θες να έχεις κι εσύ τα μαλλιά της Megan Fox;

Η Megan Fox έχει μακριά, πλούσια μαλλιά που φαίνονται υγιή. Αρχικά, βοηθάει σίγουρα το γεγονός ότι έχει γύρω της ειδικούς και top ανθρώπους στον χώρο για να την συμβουλεύουν και να επιμελούνται την εικόνα της. 

Πέρα από αυτό, οι συμβουλές που ακολουθεί δεν είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό που δε μπορούμε να μάθουμε. Ο hairstylist που έχει αναλάβει τα μαλλιά της Megan Fox, είναι ο διάσημος Andrew Fitzsimons. Ο ίδιος, έχει δουλέψει με πολλές celebrities, μεταξύ άλλων και οι αδερφές Kardashian. 

Ποιο είναι το μυστικό για τα μαλλιά της Megan Fox

Ο Andrew Fitzsimons, αποκάλυψε το μυστικό για να έχουμε υγιή μακριά μαλλιά. Πρόκειται για κάτι πολύ απλό, που έχεις ακούσει ήδη. Πριν χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία styling που έχουν θερμότητα, άπλωσε θερμοπροστατευτικό προϊόν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Fitzsimons (@andrewfitzsimons)

Σε όλες τις celeb πελάτισσές του, ακριβώς πριν φτιάξει τα μαλλιά τους, βάζει το προϊόν, ώστε να προστατέψει την τρίχα από την δυνατή θερμοκρασία που την καταστρέφει. Στο εμπόριο, κυκλοφορούν τέτοια προϊόντα σε πολλές και διάφορες τιμές, ανάλογα με το budget που έχεις να διαθέσεις.




Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 8 εβδομάδες
To hair trend που έφερε ξανά η Bella Hadid από τα 90s
Blast from the past
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb