ENTERTAINMENT

Το μοντέλο Kathi Odom, στα 62 της είναι πανέμορφη και μαγεύει

Η γιαγιά τριών εγγονιών λέει ότι «δεν φοβάται να δείξει τις ρυτίδες ή τα γκρίζα μαλλιά της»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το μοντέλο Kathi Odom, στα 62 της είναι πανέμορφη και μαγεύει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kathi ξεκίνησε για πρώτη φορά να ασχολείται με το μόντελινγκ σε επιδείξεις μόδας στο τοπικό της πολυκατάστημα όταν ήταν ακόμη στο σχολείο, σε ηλικία 16 ετών.

«Ήμουν πιο ψηλή από όλους και άρχισα να σκέφτομαι ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το κάνω συνέχεια!» είπε σε συνέντευξή της.

Σύντομα ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Ατλάντα της Τζόρτζια, κάνοντας γυρίσματα για καταλόγους και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ εξασφάλισε ακόμη και το εξώφυλλο του εθνικού περιοδικού «New Woman».

Σε φωτογράφηση για καμπάνια

«Θα μπορούσα να ποζάρω για τη διαφήμιση μιας μεγάλης τράπεζας, φορώντας ένα κοστούμι να κάθομαι σε ένα γραφείο και την επόμενη μέρα, να φοράω εσώρουχα, και να φωτογραφίζομαι για έναν κατάλογο διακοπών για το Macy's, μετά να αλλάζω ρούχα, να τρέψω ως στην πόλη και στο Ritz Carlton, και να περπατάω σε μια επίδειξη μόδας για έναν μεγάλο έρανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπήρξε ποτέ βαρετή στιγμή. Αυτό που πάντα μου άρεσε στο μόντελινγκ είναι που γνώριζα νέους ανθρώπους κάθε μέρα». 

Έπειτα γνώρισε τον σύζυγό της Sonny Odom, 82, ενώ εργαζόταν στο Ντάλας του Τέξας το 1984 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.

Με την κόρη της σήμερα

Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν έμεινε έγκυος στην κόρη της, αλλά η δημιουργία οικογένειας δεν εμπόδισε ποτέ την καριέρα της.

«Αφού γεννήθηκε την έφερνα στη δουλειά μαζί μου!» είπε η Kathi! «Είχα μια νταντά που ερχόταν μαζί μου, έφευγα από το σετ, τη θήλαζα ανάμεσα στις λήψεις, και ταξίδεψε μαζί μου παντού. 

Όταν έκλεισε τα 50, ρώτησε τον ατζέντη της αν μπορούσε να μεγαλώσει τα φυσικά γκρίζα της μαλλιά και εκείνος συμφώνησε.

Το μοντέλο είπε: «Δεν έχουν ενδώσει πολλά άλλα μοντέλα ακόμα στη φυσική εμφάνιση και άρχισαν να συνειδητοποιούν οι πελάτες ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν ήταν μόνο για τις «γιαγιάδες», αλλά θα μπορούσαν να είναι κομψά και κουλ». Η γιαγιά τριών εγγονιών λέει ότι «δεν φοβάται να δείξει τις ρυτίδες ή τα γκρίζα μαλλιά της»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 293 / position2: 1051
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb