ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που αγνοούν πάντα τα red flags και μετά φρικάρουν

Εθελοτυφλούν και μετά δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που αγνοούν πάντα τα red flags και μετά φρικάρουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Filipe Leme στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα red flags είναι σημάδια που μπορούν να σε σώσουν από το να μπεις σε μια τιξοκή και γενικά κακή σχέση. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μην τα αγνοήσεις. Και ενώ για κάποιους ανθρώπους τα σημάδια αυτά οδηγούν αυτονόητα σε χωριστούς δρόμους με τη νέα τους γνωριμία, για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι. Παρακάτω, θα δεις ποια ζώδια αγνοούν τα red flags και όταν τους έρθει το πακέτο, μετά δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν.

Ταύρος

Αγαπάς την σταθερότητα και όταν μπαίνεις σε μια σχέση, θέλεις να μείνεις για πάντα εκεί. Μπορεί να βλέπεις δηλαδή σημάδια τοξικότητας, παρόλα αυτά κάθεσαι και περιμένεις τα πράγματα να βελτιωθούν. Ο εγωισμός και το πείσμα σου, δεν σου επιτρέπει να χαλάσεις την τέλεια εικόνα σου και μπορεί να συγχωρέσεις κάποιον που σου φέρθηκε απαίσια, απλά και μόνο για να μην χαλάσεις την καθημερινότητα σου.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι πολύ ευαίσθητός και ρομαντικός Καρκίνε, για αυτό πολλές φορές μπερδεύεις την τοξικότητας με την τρυφερότητα και την αγάπη. Μιας και δεν έχεις μάθει να δίνεις χωρίς να παίρνεις, θεωρείς ότι και οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Ακόμα, θα προσπαθήσεις να αποδεχθείς τα ελαττώματα των άλλων, αφού δε θέλεις να κρίνεις ποτέ, κανέναν.

Ιχθύς

Ο Ιχθλυς προτιμά να ζει στο ροζ συννεφάκι του και έχει πολλή αγάπη μέσα του. Πιστεύει ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι πάνω από όλα και αρνείται να παραδεχτεί ότι η σχέση του έχει θέματα. Δυσκολεύεται επίσης να πάρει απόφαση να χωρίσει, για αυτό μπορεί να κάτσει σε μια τοξική σχέση για καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 464 / position2: 898
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb