ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καθόλου χιούμορ

Δεν είναι το δυνατό τους σημείο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καθόλου χιούμορ
Φωτογραφία από τον χρήστη Anna Shvets στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χιούμορ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο χαρακτηριστικό στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου και μάλιστα αποτελεί στοιχείο ευφυΐας. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια, που το χιούμορ δεν είναι σίγουρα το ατού τους. Μπορεί φυσικά να έχουν άλλα καλά, αλλά όσον αφορά την πλάκα στην παρέα, σίγουρα δεν είναι και οι πρώτοι.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να κάνει χιούμορ, αλλά επειδή θέλει όλη την προσοχή επάνω του, συνήθως υπερβάλλει. Καταντάει να προσπαθεί πολύ για να είναι σούπερ αστείος. Κάποιες φορές αυτό του βγαίνει, ενώ άλλες, απλώς καταντάει κουραστικός. Πρέπει να χαλαρώσει και να βρει το χιούμορ στην καθημερινότητα, χωρίς υπερβολές.

Αιγόκερως

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν φημίζεται για το χιούμορ ή την εκδηλωτικότητα του και πολλοί τον θεωρούν απρόσωπο και σνομπ, αλλά αν χαλαρώσει  μπορεί να γίνει πραγματικά η ψυχή της παρέας. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σταματήσει να παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό του και θα λυθείς απευθείας.

Ιχθύς

Λατρεύουν να λένε και να ακούν μεγάλες και αστείες ιστορίες, όμως μπορεί να παραγίνουν ενθουσιώδεις, χάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των άλλων. Θεωρούν ότι μια ιστορία είναι καλή μόνο αν σκάνε όλοι  στα γέλια στο τέλος και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 338 / position2: 684
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb