Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη που έρχεται

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έφερε σημαντικές αλλαγές

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 04, 2022

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη που έρχεται
Φωτογραφία από τον χρήστη RODNAE Productions στο Pexels

Κάθε ηλιακή έκλειψη, σημαίνει νέα αρχή με αλλαγές και λήψεις αποφάσεων και ενώ είναι πολύ δυνατές για όλα τα ζώδια, ορισμένα από αυτά τείνουν να τις βιώνουν ακόμα πιο έντονα, βάση του γενέθλιου χάρτη τους. Σε αυτήν την έκλειψη, υπάρχουν τρία ζώδια που θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ανάγκη για αναγνώριση και συνειδητοποίηση των όσων τους συμβαίνουν.

Ταύρος

Έρχονται αλλαγές στην εικόνα και την ταυτότητα σου Ταύρε. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από το καβούκι σου και να δοκιμάσεις νέες δραστηριότητες. Θα αναλάβεις νέες ευθύνες και θα ασχολήθεις με νέα project, ενώ θα κάνεις πέρα κάθε φόβο και αμφιβολία για εσένα και τη ζωή, μιας και οι αγαπημένοι σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίξουν.

Λέων

Η ευκαιρία έρχεται η μια μετά την άλλη. Έχεις ανοιχτά μάτια και αυτιά, αλλά θέλει προσοχή για τις βιαστικές κινήσεις. Στην δουλειά θα έχεις δόξες και τιμές, αλλά και πολλές απαιτήσεις, οπότε μην ξεχνάς να παίρνεις λίγο χρόνο για εσένα, ώστε να μένεις παραγωγικός. Για να φτάσεις στο επίπεδο που θέλεις επαγγελματικά, θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ μέσα σου.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου θα γεμίσουν με εντάσεις και θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη μέση κάθε διαφωνίας. Μην ξεχνάς λοιπόν να θέτεις τα όρια σου και να είσαι ειλικρινής με τους άλλους. Αναζήτησε την ισορροπία, η οποία θα σε βοηθήσει να λειτουργείς με ανοιχτή ψυχή και νου, ώστε να έχεις πιο καθαρές εικόνες για τα όσα συμβαίνουν.

Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb