Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Το ζώδιο στο οποίο ανήκουν οι περισσότεροι γαλαζοαίματοι

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που ανήκουν σε βασιλικές οικογένειες, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, πέραν της συγγένειας τους

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 27, 2022

Το ζώδιο στο οποίο ανήκουν οι περισσότεροι γαλαζοαίματοι
Φωτογραφία από τον χρήστη Mohammed Ajwad στο Pexels

Φαίνεται ότι οι βασιλικές οικογένειες εκτός από την συγγένεια και τους τίτλους τους, μοιράζονται και ένα ακόμα -παράδοξο- κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι το ζώδιο τους. Και όμως, πολλοί γαλαζοαίματοι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και ειδικά στη Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας, δείχνει να πρωταγωνιστεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η εγγονή της Carlotte, ο πρίγκιπας Λούις και ο Archie, ανήκουν όλοι στο ζώδιο του Ταύρου, με τα γενέθλια τους να ακολουθούν διαδοχικά. Οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο φημίζονται για την εργατικότητα, την εξυπνάδα, την σταθερότητα, την αφοσίωση και την ξεροκεφαλιά τους. Αν έχεις δει έστω και λίγο από τη σειρά Crown ή έχεις διαβάσει κατά καιρούς για την βασιλική οικογένεια, τότε θα συμφωνήσεις στο ότι όντως τα μέλη της έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ειδικά δε η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι γνωστή και την λατρεία της στις παραδόσεις και τα έθιμα, τα οποία ακολουθεί πιστά εδώ και 70 χρόνια, που βρίσκεται στον θρόνο της Βρετανίας. Όλα αυτά, δείχνουν και τον σταθερό της χαρακτήρα, βασικό στοιχείο της προσωπικότητας ενός Ταύρου. Επιπλέον, η προτίμηση της στα πολυτελή και ακριβά αγαθά, είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου της, μιας και είναι γνωστό ότι αυτό αγαπά την καλοπέραση και τα ακριβά γούστα. 

Πέραν του Ταύρου όμως, υπάρχουν και κάποια άλλα ζώδια που εμφανίζονται συχνά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Ένα από αυτά είναι ο Καρκίνος, που είναι το ζώδιο του πρίγκιπα William, της Καμίλα και του πρίγκιπα George, ενώ και η πριγκίπισσα Diana ήταν Καρκίνος. Τέλος, η οικογένεια έχει και Αιγόκερους, καθώς η Kate και η πριγκίπισσα Anne, ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb